上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
48  22.2k

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-12-10 01:50 PM 發表 查看引用來源

我對上一次睇好似係deadpool2
個心打算入去看戲 就...真係要自己諗諗..如果醉翁之意不在酒...在乎西水之間...乳峯之間...帶條女入去...包場咁制 ...就真係一支捧

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-10 14:41 發表 查看引用來源

個心打算入去看戲 就...真係要自己諗諗..如果醉翁之意不在酒...在乎西水之間...乳峯之間...帶條女入去...包場咁制 ...就真係一支捧
就算有人,個場咁大又任坐,做乜都唔驚啦:smile_o01:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-12-10 07:27 PM 發表 查看引用來源

就算有人,個場咁大又任坐,做乜都唔驚啦:smile_o01:
係要親身去下...探險...先知間戲院...有好多位置玩... he he

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-10 23:34 發表 查看引用來源

係要親身去下...探險...先知間戲院...有好多位置玩... he he
我通常坐後面中間位:smile_o01:

Waiting waiting...........

引用:
原帖由 Multieight 於 2018-12-11 12:06 發表 查看引用來源
Waiting waiting...........
頭像好身材:smile_53:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2018-12-11 06:24 PM 發表 查看引用來源

頭像好身材:smile_53:
應該對奶..有金毛玲..咁大對 *)*) =P 3^3 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-11 19:25 發表 查看引用來源

應該對奶..有金毛玲..咁大對 *)*) =P 3^3 🤣🤣🤣
你掉轉咗講喎

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-10 10:34 AM 發表 查看引用來源

我估應該仲有下文嘅, 🤔😂

引用:
原帖由 RaZo 於 2018-12-11 09:53 PM 發表 查看引用來源

我估應該仲有下文嘅, 🤔😂
應該都有既 最少都寫到入埋戲院睇埋場戲既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆