上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
125  35.7k

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-5 12:29 PM 發表 查看引用來源

1,咁呢個當然就唔係 "貼地向" 果幾篇拉 ... 貼地果幾篇 ,
其中E+唸緊有兩個都係 "職場" 有關 ,
但都唔係OFFICE果種 , 相對真係比較接近地攤  菜檔果D
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

2,同埋呢個都係作大左 ... 如果按照小弟#1既設定 ,
其實每月30-40K都肯定夠用 , 原來唸 ...
『黃師父  師姐果批羅:smile_47:』  <===  果批 ? 哇哈哈哈, 你就想 :smile_47: :smile_30::smile_30::smile_30:
『蘋果批』就有得你食

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-1 08:41 PM 發表 查看引用來源
如果用修女, 我覺得不如用師姑, 衝突會更大, 效果會更加震撼 :smile_04:
...
1,惹 ... 米兄好衰架 , 成日都同人地心意相通
引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-2 08:04 PM 發表 查看引用來源
難為你話自己係「重口味王」, 寫尼姑, 梗係要寫『滅絕師太』 啦 ~ Dee。 。

儀琳小師妹, 留返畀我啦
http://upload.lsforum.net/users/public/a28110A03w74.jpeg ...
2,呢個真係無偈 ... 我對尼姑既喜愛 , 可以話完全係由<笑傲江湖>
何美鈿版既儀琳而來 ... 佢甚至係小弟歷年金庸女神排名中 ,
佢都係高據榜首 , 有二十年感情 ... 所以儀琳是我的 !!!

3,好衰架 , 又提起人地D傷心野 ...

不過既然你地咁鐘意笑人細J , 同時又咁鐘意立花子羚 , 我就大方D
比段子羚笑人細J 既片你地睇拉 :

0:50-1:07
https://www.youtube.com/watch?v=a5lY5mC0WMo
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

最後阿燒仲話 : 我唔知你食開幾大架喎???
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-5 04:53 PM 發表 查看引用來源
上晒啦!第三部編寫中,去了一半,不過唔會在這𥚃post 啦😂
唔介意講多兩句,因工作關係,遇上了一對同性戀靚女客人,忍不住將她們寫了落第三部𥚃,幻想中去到第四部會同佢哋有一場激戰,所以第三部已彭彭聲去稿,要儘快搞到佢哋🤣 ...
引用:
原帖由 沙漠神童 於 2018-8-5 06:54 PM 發表 查看引用來源
我都係咁話, 所以都係舊版主稱職好多
... 唔好怪小弟做架輛 , 但係我真係好想係度見到大家既作品

誠然 , 我同某人既關係絕對唔係好 , 但我覺得大家可以咁唸 :
其實係某人入主之前 , 文區都幾經歷左一兩年 "無主時期" ,
咁點解 "無主時期" 我地接受到 , 反而 "無為時期" 就唔得???
咁會唔會變左係我地 , 自己高估左某人既影響???

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

... 唔好怪小弟做架輛 , 但係我真係好想係度見到大家既作品

誠然 , 我同某人既關係絕對唔係好 , 但我覺得大家可以咁唸 :
其實係某人入主之前 , 文區都幾經歷左一兩年 "無主時期" ,
咁點解 "無主時期" 我地接受到 , 反而 "無為時期" 就唔得???
咁會唔會變左係我地 , 自己高估左某人既影響??? ...
哈哈,將軍兄,我呢啲小卒,有冇文在這𥚃都冇所謂啦,最緊要睇到一些我喜歡嘅前輩作品,同可以得閒吹下水🤣
仲有,新一節幾時有呀?

lm

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

1,惹 ... 米兄好衰架 , 成日都同人地心意相通

2,呢個真係無偈 ... 我對尼姑既喜愛 , 可以話完全係由
何美鈿版既儀琳而來 ... 佢甚至係小弟歷年金庸女神排名中 ,
佢都係高據榜首 , 有二十年感情 ... 所以儀琳是我的 !!!

3,好衰架 , 又提起人地D傷心野 ...

不過既然你地咁鐘意笑人細J ...
拿拿拿拿, 唔好講得咁曖昧, 靚女係人都鍾意, 唔係乜嘢心意相通 :smile_42:

條片果然有啲料到, 都有啲 J 價值 :smile_47:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

咁會唔會變左係我地 , 自己高估左某人既影響??? ...
你亦唔好怪小弟做架輛,  但係真係好似有人, 唔想係度見到大家既作品

誠然, 我同某人既關係絕對唔係好, 我就咁唸 :
點解咁多人, 包括你在內, 越嚟越多人憎呢位某人嘅?
大家本來係行家, 以文會友, 互相尊重。。 但係, 而依家搞成咁, 唔通我哋夾埋老屈佢?
日久見人心, 好自為之, 不好自然多人知。

"無主時期" 接受到 , 因為係真正的 " 無主無為 "。
但現在, 事實並不如你所講的 "無為時期", 而是偏私而為, 假公濟私, 想自己一個獨大,  
咁明顯嘅低招, 咪以為人哋睇唔到先得㗎, 哈哈哈哈。

要獨大? 咪獨 L 飽佢囉。。 依家咪毒到個朵臭曬囉 :smile_30::smile_30:
講真喎, 佢對我嚟講嘅影響, 只係一個笑話

當然最後要加多一句討論「呢篇文」, 費事畀人有位入我, 就快去到第三版囉喎, 都仲未有第二章?
師兄請快更新 唔使咁認真我真係等你更新㗎, 求其掉啲嘢出嚟, 我志在吹吓水嘅啫

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-10 09:50 AM 發表 查看引用來源

你亦唔好怪小弟做架輛,  但係真係好似有人, 唔想係度見到大家既作品

誠然, 我同某人既關係絕對唔係好, 我就咁唸 :
點解咁多人, 包括你在內, 越嚟越多人憎呢位某人嘅?
大家本來係行家, 以文會友, 互相尊重。。 但係, 而依家搞成咁, 唔通我哋夾埋老屈佢?
日久見人心, 好自為之, 不好自然多人知。

"無主時期" 接受到 , 因為係真正的 " 無主無為 " ...
米兄,我同你一樣,等將軍先生更新,等到頸都長😒

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-10 09:21 PM 發表 查看引用來源

或者佢忙住做義氣仔女, 幫手調教人

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-10 09:21 PM 發表 查看引用來源
引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-10 09:47 PM 發表 查看引用來源
或者佢忙住做義氣仔女, 幫手調教人
... 大家唔好吹我拉 , 其實小弟都係星期六開始先正式得閒咋
而且如#5所講咁 , 小弟是真沒有儲貨的 ...
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

不過 , 第二章都算寫左1/2架拉 , 希望月尾可以出到拉 ...
今次呢篇<淫魔日記>想寫得隨意一D , 所以好多野未必咁雕琢 ,
希望大家唔好介意拉

(係係係 ... 我明白我以前D作品唔係話好多質數好好 ,
但真係好花時間去雕琢 ... 不過有時寫到某D位 , 會腦閉塞姐)
:smile_35::smile_35::smile_35::smile_35::smile_35:

最後 , 我唸第二章既風格 , 我唸大家係會幾意想不到 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

是了 , 小弟咪話想寫虛構名人既 , 小弟未唸到係咩方面既名人
... 小弟唸過女政客  健身女王(鄭多燕果D)  家政女王等 ,
大家有咩好提議???

其實連女主角D名 , 我都未唸好 ... 暫時係得頭兩個囡囡 ,
己經唸好名字同背景外 , 其他都未搞掂 ...希望大家湧約提議拉 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆