上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
125  35.7k

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-10 09:21 PM 發表 查看引用來源
米兄,我同你一樣,等將軍先生更新,等到頸都長😒
肯兄 , 第二章其實己經完成左5/7 , 預計19/8就可以寫晒
不過為左比條死線限制自己 , 而且都想做些少校對 ,
所以預定會到26/8先出
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

我唔係太想係之前爆太多料 , 搞到真正出文果陣少左新鮮感
所以我只能講 , 由人設  場景 , 到調教過程 ,
呢個第二章真係會幾特別 ...
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(而且字數一定足斤両 , 以單獨一章計 , 己經係我17-18年
最多既一篇 ... 甚至多過<與A姐淫遊東京>既上下章總和呢)

最後 ... 點解<遊戲女神>出左文唔通知我???!!!:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-6 08:37 AM 發表 查看引用來源
『黃師父  師姐果批羅:smile_47:』   
雞心你唔駛咁得戚喎 , 因為我岩岩改變左主義:smile_47:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-15 01:11 PM 發表 查看引用來源

肯兄 , 第二章其實己經完成左5/7 , 預計19/8就可以寫晒
不過為左比條死線限制自己 , 而且都想做些少校對 ,
所以預定會到26/8先出
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

我唔係太想係之前爆太多料 , 搞到真正出文果陣少左新鮮感
所以我只能講 , 由人設  場景 , 到調教過程 ,
呢個 ...
果然認真,要等到月尾先有得睇😑
遊戲女神只係寫咗第三部第一節,本來打算寫晒第三部先貼,但都係忍唔到手😂
今次有兩個女同,係真人版改編,將軍先生喜歡嘛?
感謝將軍兄借位給我賣廣告😊

SORRY , 病左所以回得唔係咁好 ... 下次再唸清楚D先再回

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-18 05:36 PM 發表 查看引用來源
SORRY , 病左所以回得唔係咁好 ... 下次再唸清楚D先再回
你講到病, 我先醒起一樣嘢 。 。

『  kid0401 問,『關於打飛機』的事!

其實想知道..打得飛機多會唔會有病!!!

並唔係指皮勞之類  』

擺到明跟色文無關 。 。 但依家見到你病咗, 寫唔到文, 又好似有些少關係喎, 咁你唔好打咁多飛機, 快啲好返啦 :smile_15:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-18 05:36 PM 發表 查看引用來源
回覆我嗎?我冇睇到添,搞到好想知🤣

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-18 10:49 PM 發表 查看引用來源
回覆我嗎?我冇睇到添,搞到好想知🤣
好彩你無睇咋 , 果陣病到寫野一舊舊 , 自己都唔知自己寫緊咩 ,
真係唔睇好過 ... 雖然我E+D病都未清 ^.^

岩岩睇左<美女與阿KEN>勒 , 真係好期待阿KEN個角色 , 你知拉
我對女扮男裝有特殊喜好架麻 (此題材小弟己經寫過4篇)
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
... 但係最強淫魔--常虎 , 之前明明唔係特別鐘意肛交架咋喎 ,
點解一對住阿KEN , 就變左隻 "肛交獸" 咁???
當然 , 我都好想睇拉 !!!

係之前 , 小弟仲睇多左一次<計策目的> , 以採摘靈感 ...
除左小弟仲未睇既<社區的人>後半部 , 暫時心目中既三大經典係 :
1,<社區的人>--超市調教
2,<社區的人>--五感剝奪
3,<遊戲女神>--樓梯野炮

最後交一交待進度拉 ... 第二章其實只剩5行 , 一病好就可以完成
所以8/26絕對可以如期上市 !!!

另外某程度而言 , 第二章既風格/題材都算係第一次賞試 ,
睇得明既人仲會有彩蛋 , 所以 ... 希望8/26大家踴躍觀看拉 !!!

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-18 07:03 PM 發表 查看引用來源
你講到病, 我先醒起一樣嘢 。 。
『 kid0401 問,『關於打飛機』的事!
其實想知道..打得飛機多會唔會有病!!!
並唔係指皮勞之類  』
擺到明跟色文無關 。 。 但依家見到你病咗, 寫唔到文, 又好似有些少關係喎, 咁你唔好打咁多飛機, 快啲好返啦 :smile_15: ...
米兄咁關心我 , 好感動呀 !!!
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

其實小弟都算好少病 , 三兩年先一次 ...
最怕係D菌入喉嚨 , 次次都死唔斷尾 ; 今次係鼻出事先 ,
跟住開始頭赤 ... E+鼻己經無事 , 但喉嚨 ...
:') :') :') :') :')

至於打飛機 ... 小弟應該唔算多 , 一星期都係2-3次左右
尤其寫文期間 , 我會嚴格限制自己 ...
唔係打飛機打走晒D淫力 , 仲點有淫力寫文???

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-21 11:45 AM 發表 查看引用來源

好彩你無睇咋 , 果陣病到寫野一舊舊 , 自己都唔知自己寫緊咩 ,
真係唔睇好過 ... 雖然我E+D病都未清 ^.^

岩岩睇左勒 , 真係好期待阿KEN個角色 , 你知拉
我對女扮男裝有特殊喜好架麻 (此題材小弟己經寫過4篇)
:smile_47: :smile_47: ...
回覆嘅,將軍兄其實唔駛咁認真,大家當傾閒偈就得啦😅
真心感動又感謝,你一而再這裡推介我的作品、又會响我嘅作品裡攞靈感,呢樣係我嘅榮幸😊
提一提你,遊戲女神已貼了新一節(容我又賣下廣告🤣)
最後,請將軍兄快點貼文,我條頸長到掂地啦!

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-21 12:55 PM 發表 查看引用來源
回覆嘅,將軍兄其實唔駛咁認真,大家當傾閒偈就得啦😅
真心感動又感謝,你一而再這裡推介我的作品、又會响我嘅作品裡攞靈感,呢樣係我嘅榮幸😊
提一提你,遊戲女神已貼了新一節(容我又賣下廣告🤣)
最後,請將軍兄快點貼文,我條頸長到掂地啦! ...
1,睇左拉 , 但一定唔會咁快評 , 因為 ...
評左容乜易變左剩係吹你篇野 , 無人理我篇第二章???!!!
(係咁架拉 , 凱恩斯都話拉 , 人類係自私架麻)

2,咁肯兄可能要失望拉 ... 之前本來預計8/19都寫得完 ,
但我都安排8/26先出 , 點解???
其實係因為如果我三星期就出到第二章 , 咁我既第三章
咪又要好快出??? 講真 , 我真係寫唔切架 ...

3,係呢 , 點解到E+都仲未有人向我提供建議架???
小弟E+連第三章女主既名都未唸好架 ... 不過就唸左背景

4,3,講一點題外話 , 最近有套電影上畫 ,
原來係原著係AV女優紗倉真菜既小說<最低>
佢絕對係日本文學能力最高既AV女優 ... 咁呢度係文區
所以順帶一提姐 ... 聽講佢既女性角度睇AV ,
會令人有新一翻感受呢 !!!

(或者對我地色文創作都會有幫助)
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆