上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
125  35.7k

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-24 07:43 PM 發表 查看引用來源

咁樣我建議 。 。

幼稚園女教師, 帶啲小朋友出外旅行, 遇上淫魔, 為咗保護小朋友, 乖乖地跟淫魔入小木屋「 就範 」,
之後當冇事發生過帶佢哋返屋企啦, 如果第三章有左背景, 呢章可以做第四章都得㗎

哦, 留咗個名, 姓蔡啦,  ...
唔 ... 其實幼稚園老師我都有唸個^.^
(尤其等佢上上下堂 , 的佢去隔離房仔 "就地正法")
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
不過 , 本系列主題都係社會名流 , 高端出身/行業女性 ,
幼稚園老師應該好難係名人吧 ...

所以我唔排除係單篇度 , 會寫呢個題材 !!!

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-27 01:29 PM 發表 查看引用來源

唔 ... 其實幼稚園老師我都有唸個^.^
(尤其等佢上上下堂 , 的佢去隔離房仔 "就地正法")
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:
不過 , 本系列主題都係社會名流 , 高端出身/行業女性 ,
幼稚園老師應該好難係名人吧 ...

所以我唔排除係單篇度 , 會寫呢個題材 !!! ...
見你討論緊名人題材 :smile_04:
在此恭喜今屆香港小姐誕生, 紅色箭咀係我最鍾意嗰個 。 。 其他嘅 。。要埋都冇所謂啦

名人不如玩大啲,某國話事人個女,靚到震,可以淫出國際😍

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-26 08:02 PM 發表 查看引用來源
未睇故事之前, 先睇咗留言, 即刻估下係咪「邊個 」:smile_04:, 跟住睇故事, 原來真係「邊個 」:smile_04::smile_04:, 跟住一路睇故事一路諗住「邊個 」:smile_04::smile_04::smile_04:
將軍兄, 可以感覺到你寫呢篇故事時好陶醉, 恭喜你
突然之間, 我都好掛住Queena師姐 :smile_04:: ...
其實 , 小弟都無唸過篇文會咁輕口味 , 但對住我個 "想像原形" ,
唔知點解我就是重口味不來 ...

講真 , 小弟未寫過呢種 "哄炮/騙炮" 題材 , 所以都算都新賞試
個人最鐘意既係 , 果D女主主動獻身既對白 ...
"你今天可以留下來,陪著我嗎?""只要你喜歡,你對我做甚麼都可以的.."
不溶化不是男人 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

或者大家覺得無咩特別 , 但對寫開重口味既小弟 , 都係第一次寫架咋 !!!
:$ :$

QUEEN師姐就當然掛住拉 , 而且 ... 雖然咁好唔道德 ,
但我成日忍唔住幻想 , 可以同佢兩母女 , 來一次 "淫賤親子丼" ...
:$ :$ :$ :$ :$ :$

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-26 01:18 PM 發表 查看引用來源
彩蛋......將軍兄是講那位武打女星嗎?(我估應該係個位😊)
如果唔係講呢樣,咁......sorry,我真係唔知响邊,哈哈🤣🤣(我好認真睇了幾次)
之後女星會唔會成為助手?協助淫辱其他師妹,玩下群P?個人提議,將軍兄下個受害者用下少女,因我想睇...... ...
1,肯兄覺唔覺得我風格變左???

我懷疑自己受到肯兄影響 , 男主角好似常虎咁 , 有著一顆溫柔  善良的心
不是嗎??? ... 當然不是 !!!
因為男主角其實只會對勝男溫柔 , 佢馬上就會重回重口味調教世界 !!!

2,"勝男變助手" 呢個最初係唸過下 , 不過好快就BAN左 ...

勝男係一個善良既人 , 會知道佢係出面多女人 , 但就唔會過多咁去過問 ,
佢就好似一個賢良既大婆形象咁 , 男主對佢既係真愛

3,淫辱佢門下其他師妹就未必 , 但E+設定左有一場 , 會跟佢去橫店拍野 ,
咁到時就可以玩 "有中國特色" 既COSPLAY !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

暫時唸緊既係 , COSPLAY近期大紅既 "清宮黑魔后" ,
或者前兩年爆紅既 "南朝郡主" ... 一如以往 , 大家可以繼續比建議架 !!!

黑魔后行兇片段 :

果一章女主角就未必係勝男 , 暫時只係初步構思階段

4,其實小弟連第3第4章既好多內容 , 都未完會確定:smile_35:
不過 , 暫真係未唸過少女 , 反而唸過唔少 "童顏熟女" , 肯兄接唔接受???

精彩!不過寫女主的對白,總跟女主年齡格格不入,不過既然催眠都解得通,期待下回!

有冇女主角嘅相可以睇睇

引用:
原帖由 異域枯燥的筍盤 於 2018-8-30 08:21 AM 發表 查看引用來源
精彩!不過寫女主的對白,總跟女主年齡格格不入,不過既然催眠都解得通,期待下回!
多謝異兄的留言 !!!

對於女主的對白問題 , 我覺得是有一定埋由的 ...

1.正如異兄所講 , "催眠" 設定解決左好多問題 ...
相對於年齡 , 其實我更擔心既係性格 , 因為文章前1/3既描寫
女主其實係有D掘強  好勝既人 , 之後變得咁溫馴都係靠催眠架咋 !!!

2,其實我覺得女性 , 係面對自己鐘意既人時 ,
或多或會降低自己既語言年齡 , 就好似 "戀愛會令人降低智商" 既情況
(舉個不恰當既例子 , 點解近年咁多高中產女性被網騙/電騙???
因為佢地內心都住了一個小公主麻)
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

相反 , 真正受柴米油鹽困擾既女性 , 就真係未必有呢種心思 ...
係高中產女性呢個設定 , 只要唔係4-50碎仲玩娃娃音 , 係個人既理解
應該都可以接受

(不幸的是 , 我身邊真係有女性4-50碎仲玩娃娃音 ... 雖然唔係對我
但感覺都好難受 ^.^")
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 Fung1999_KP5220 於 2018-8-30 09:34 AM 發表 查看引用來源
有冇女主角嘅相可以睇睇
... F兄係咪有少少誤解???

小弟這篇是原創作品 , 人物也是原創的 , 怎可能有照片呢???
我只能說係創作時 , 我是有一個 "想像原形" ,
去幻想整個故事出來~~

不過講開又講 , 當小知識咁分享一下 ...
原來香港8/90'S既武打女星風潮 , 可以話世界電影史上既特例
因為當時世界根本無其他地區 , 會拍咁多武打片

除左本土既惠英紅  胡慧中外 , 仲有一大班鬼婆 ,
日本既大島尤嘉利  西脇美智子 , 其中好多係世界武術冠軍 ,
好似西脇美智子 , 就係日本健美冠軍 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=rgQIwiIszD0

武打女, 有時都會 J 吓嘅, 不過唔長久, 都係鍾意啲溫柔啲嘅 :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆