上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
125  35.8k

要支持一下

支持一下原創

馬上來看樓主的作品!:smile_34:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-27 11:13 PM 發表 查看引用來源
名人不如玩大啲,某國話事人個女,靚到震,可以淫出國際😍
實不相瞞 , 其實呢個方向小弟係一出道果陣 , 己經寫過 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

事實上小弟係初出道時 , 寫既角色設定大多都係演藝  體育  商業  
政治等界別既名人 ... 如果計埋非名人題材既醫護  社工 ,
呢六個界別己經寫得好多 , 若非唸到新題材未必再寫

E+唸緊第三  第四章兩個主角 , 一個會係金融/地產是但一個界別
另一個既界別你應該估都估唔到 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:
(題示 : <淫魔日記>係講上層社會既 , 呢個界別都係係上層社會
影響力會較大 ... 不過我E然覺得你唔會估到 ^.^)

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-27 09:24 PM 發表 查看引用來源
見你討論緊名人題材 :smile_04:
在此恭喜今屆香港小姐誕生, 紅色箭咀係我最鍾意嗰個 。 。 其他嘅 。。要埋都冇所謂啦

...
不瞞米兄 , 我睇今屆香港小姐果陣 , J 既其實係佢地 :

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

講真 , 我一向都對新出爐港姐無咩興趣 ... 不過我注意到一D現象 ,
好似港姐高學歷化  明星富二代化 , 呢D現象可能會寫出來玩下

事實上當年10A當選 , 都啟發左我寫呢一篇 :
我和小姐的秘密約定
https://www.188channel.com/viewt ... amp;extra=page%3D34
======================================================
而我家小姐--凱莉,是老爺的獨生女、掌上明珠 ... 刪掉中間一百多字 ... 三年前高中畢業考試,凱莉小姐更是考得全國第一名呢~小姐年紀輕輕,就有這麼多成就,我這管接管送的老僕,也與有榮言拉..
======================================================

"學霸" 題材叫寫左勒 , 而勝男本身就係 "運動型" 女星 ,
寫女星既話又要唸下有咩新題材勒 ... 不過 , <淫魔日記>唔係專寫女星
我反而期待有咩其他界別名人 , 尤其係上層社會名人 !!!

之但係我同上層社會唔熟 , 上層社會會有咩名人 , 我其實就唔係好知 ,
所以都係希望大家比多D議見拉 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 chi63577 於 2018-9-3 01:02 AM 發表 查看引用來源
支持一下原創
多謝支持:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:

提外話 , 以前文區呢度係第5~6個原創作家 , 小弟係其中一個 ,
雖然討論風氣無E+咁好 , 但小弟卻挺有 "被寵" 感覺 ...
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

後來原創作家越來越多 , 好似E+咁 , 掃視一下都好似有2~30個
小弟開頭其實唔係好習慣 , 仲有少少失落 ...

引用:
原帖由 himan06 於 2018-9-1 01:59 AM 發表 查看引用來源
要支持一下
多謝支持 !!! :smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:
你地既支持 , 係我繼續寫文既動力泉源 , 多謝你地 ...

引用:
原帖由 kittie05 於 2018-9-3 02:14 AM 發表 查看引用來源
馬上來看樓主的作品!:smile_34:
多謝支持 !!! :smile_40::smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:
你地既支持 , 係我繼續寫文既動力泉源 , 多謝你地 ...

引用:
原帖由 米高達 於 2018-8-6 08:37 AM 發表 查看引用來源

『黃師父  師姐果批羅:smile_47:』   
樓主果位「師姐」寫得唔錯,睇來。。。E+要到黃師父開始擔心:smile_47:

引用:
原帖由 女神斯達 於 2018-9-5 07:23 AM 發表 查看引用來源
樓主果位「師姐」寫得唔錯,睇來。。。E+要到黃師父開始擔心:smile_47:
兄台真知我心意:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆