上一頁下一頁
發新話題

醉翁之意>船上困獸鬥🙇‍♀️

收藏  |  訂閱
3.9k  296.0k

醉翁之意>船上困獸鬥🙇‍♀️

早幾年疫情前三日2夜郵輪老公話佢表弟話未上過郵輪玩,話想邀請我地二個陪佢,佢表弟叫燦榮係內地人,疫情前經常落嚟2天遊🏖
未介紹我自己,我叫翠翠40+人妻🙇‍♀️
上左船後大家都好開心,又飲下酒又玩下百家樂,其實我男人有舖另類嗜好,頭頂好想戴帽,基本上好多時邊搞我邊叫我幻想比其他人搞,幻想對象有親戚朋友,又或者隔離屋陳伯,又或者樓下看更吖叔🤦‍♀️
呢次上船根本就係醉翁之意不在酒,係船上根本就困獸鬥,雖然露台房又真係幾正,對住個大海,燦榮係咁係我後面推,我就面向大海,隻佬就去左賭百家樂,燦榮双手係咁揸住我對波係咁推,佢條大J都好強硬,我就係咁挺後迎合佢撞擊
點解今日會講返呢件事,疫情過後燦榮表弟又話過2日會落嚟,又話郵輪重開左,隻佬又話幾年無得上船happy,好想上船又玩返三日2夜
利申:純分享,分享係我隻佬嗜好
問我享唔享受?唔享受我就唔會配合啦🤷‍♀️

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-6-8 10:48 發表 查看引用來源
早幾年疫情前三日2夜郵輪老公話佢表弟話未上過郵輪玩,話想邀請我地二個陪佢,佢表弟叫燦榮係內地人,疫情前經常落嚟2天遊🏖
上左船後大家都好開心,又飲下酒又玩下百家樂,其實我男人有舖 ...
咁除咗佢表弟,仲有冇同其他男人做?

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-6-8 10:48 發表 查看引用來源
上左船後大家都好開心,又飲下酒又玩下百家樂,其實我男人有舖 ...
利申:呢個ac係朋友借我發文,仲有我唔係想係呢度揾sp,有興趣想知更多,我仲有其他分享🙇‍♀️

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-6-8 10:51 發表 查看引用來源
利申:呢個ac係朋友借我發文,仲有我唔係想係呢度揾sp,有興奮想知更多,我仲有其他分享🙇‍♀️
等你繼續分享啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-8 10:54 發表 查看引用來源
等你繼續分享啦!😉
睇下大家反應先啦,我文筆又唔好,可能大家無乜興趣呢🤷‍♀️

引用:
有哂目的😁

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-6-8 11:14 發表 查看引用來源
睇下大家反應先啦,我文筆又唔好,可能大家無乜興趣呢🤷‍♀️
唔係呀,寫得幾好吖!同埋內容最緊要!😬

引用:
原帖由 jackso0826 於 2023-6-8 11:16 發表 查看引用來源
有哂目的😁
男人目的不外乎有得搞人老婆
人夫目的不外乎想比人搞自己老婆🙈

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-8 11:17 發表 查看引用來源
唔係呀,寫得幾好吖!同埋內容最緊要!😬
謝謝你支持

引用:
原帖由 iphone10 於 2023-6-8 11:21 發表 查看引用來源
謝謝你支持
唔駛客氣!😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆