上一頁下一頁
發新話題

純分享.不喜勿插.

收藏  |  訂閱
189  30.1k

用風筒吹到差不多8至9成乾時,就又要落返去洗衣舖攞返啲洗乾淨嘅返酒店房

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 12:09 發表 查看引用來源
咁就唯有用最原始方法去整乾佢.於是我就喺另外2件乾衣期間趕返酒店房內用最原始方法(廁所內風筒吹乾)又要閉門又唔可以大聲(驚嘈醒佢)攪到大汗搭細汗 ...
咁辛苦呀!所以感動到佢!👍😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 12:12 發表 查看引用來源
咁又冇喎.我同咗Room Service姐姐講千祈唔好除佢套內衣,只係幫佢抹乾嗰身着返件浴袍就可以.避免産生不必要嘅誤會
咁有冇偷睇?😉

回覆 102# licklickson 的帖子

師兄個答案啱唔晒但又不是全錯

回覆 103# licklickson 的帖子

師兄覺得呢?🤣🤣

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 13:03 發表 查看引用來源
師兄個答案啱唔晒但又不是全錯
咁難得師兄咁正人君子,仲幫佢善後,多多少少打動到佢嘅!咁之後點發展?😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-14 13:04 發表 查看引用來源
師兄覺得呢?🤣🤣
因為見到佢身材咁好,所以諗住漬佢!😉

回覆 102# licklickson 的帖子

最慘係趕返去洗衣店攞完洗好嘅衫褲後,返到酒店幫佢掛好後,先發覺原來佢條裙係要燙㗎,咁就唯有做好人做到底,幫佢燙埋再掛好.咁樣攪一攪後望一望隻錶,原來都差不多凌晨5点幾啦!唔怪得有小小睡意啦

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-15 09:23 發表 查看引用來源
最慘係趕返去洗衣店攞完洗好嘅衫褲後,返到酒店幫佢掛好後,先發覺原來佢條裙係要燙㗎,咁就唯有做好人做到底,幫佢燙埋再掛好.咁樣攪一攪後望一望隻錶,原來都差不多凌晨5点幾啦!唔怪得有小小睡意啦 ...
師兄好人有好報啦!之後溝佢易好多啦!😉

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-10 11:27 發表 查看引用來源
師兄覺得呢?
唔肥唔瘦波路適中正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆