上一頁下一頁
發新話題

純分享.不喜勿插.

收藏  |  訂閱
189  30.1k

實際時間冇計過,我估約30-45分鐘啩(全程計嘅話),咁就梗係冇啦!做戲要做全套㗎嘛😁😁

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-19 08:08 發表 查看引用來源
實際時間冇計過,我估約30-45分鐘啩(全程計嘅話),咁就梗係冇啦!做戲要做全套㗎嘛😁😁
咁都夠啦!佢咁耐冇做窄唔窄?多唔多水?

咁坦白講佢就真係唔夠啲小妹妹咁窄,但勝在已有經驗識得點樣易高潮啲,亦可以唔駛就住就住咁屌咁冇引.正如師兄咁講人妻嚟講,屌佢都要費小小力先入得到.咁哩話算唔算窄

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-19 08:17 發表 查看引用來源
咁坦白講佢就真係唔夠啲小妹妹咁窄,但勝在已有經驗識得點樣易高潮啲,亦可以唔駛就住就住咁屌咁冇引.正如師兄咁講人妻嚟講,屌佢都要費小小力先入得到.咁哩話算唔算窄 ...
梗係窄啦!你估妹妹仔咩!定師兄碌嘢大呀!
咁佢反應係咪好激烈?😉

回覆 134# licklickson 的帖子

其實我碌嘢絕對唔算大呀!咁佢第二三次嘅反應又真係大過頭一次嘅

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-19 09:00 發表 查看引用來源
其實我碌嘢絕對唔算大呀!咁佢第二三次嘅反應又真係大過頭一次嘅
咁解?因為第一次緊張?

回覆 136# licklickson 的帖子

應該唔係,第一次喺佢Chur住嘅(佢Lead住我),但跟住嗰兩3次都係我Lead返佢同事前用多啲時間,所以個Feel好啲

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-19 12:20 發表 查看引用來源
應該唔係,第一次喺佢Chur住嘅(佢Lead住我),但跟住嗰兩3次都係我Lead返佢同事前用多啲時間,所以個Feel好啲
估唔到喎!第一次竞然係佢主動!

回覆 138# licklickson 的帖子

後來傾返先知原來佢有一個幾特別同奇怪嘅習慣㗎

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2023-7-19 12:51 發表 查看引用來源
後來傾返先知原來佢有一個幾特別同奇怪嘅習慣㗎
乜嘢習慣?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆