上一頁下一頁
發新話題

[自seed] 刪

收藏  |  訂閱
247  12.3k

刪........................................

c239  謝謝

回覆 2# 春天污濁的駱駝 的帖子

已私信 如果連結打不開過一會再試

247, 237 Thank You !

15;27;40;48;86;91;103;130;131;135;170;171;207;224;225;243;244;250;251;259;261

主要比我娘親煲劇,並成功幫佢戒甩到大台港劇。因為佢只會睇配音韓劇,但近呢幾年嘅配音劇睇得8899,但新配音劇越嚟越少,因為Netflix冇配音
所以要搵番啲舊劇。Thanks!!!

wish the following, thanks!
#015 我的野蠻公主 吳漣序 粵語
#152 女王之花 粵語
#170 清潭洞愛麗絲 粵語

015 我的野蠻公主
Thank You

以上 連結已發 請查看  如果打不開 請遲小小再試   急的話私信我 再給你備用連結

Thank you for your great efforts, even though we all regret that at present, there is no Cantonese
version for #15 我的野蠻公主 !!
Nethertheless, we sincerely hope that the "Cantonese version" will be available some time later!!

Thanks and Best regards,

謝謝無私分享

想要以下:
#15 我的野蠻公主 , C241 沒關係是愛情啊 , C258她很漂亮 . Tks

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆