上一頁下一頁
發新話題

前列腺按摩上咗癮

收藏  |  訂閱
166  47.6k

回覆 140# reddoor 的帖子

任何年齡冶療陽委20萬,見到d價錢都得人驚如果唔得咁點?做幾個客可以退休。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-7-15 01:57 發表 查看引用來源

巧立名目,出埋d又話要捐款,又話做善事死人橋,當人傻仔,有料使九賣廣告。
你康x堂就Q尼地水平
係咪巧立名目都好
慈善機構既捐款我都捐左近萬
師傅醫陽痿係5捐錢冇得醫
你康x堂有冇咁既實力先

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2021-7-15 08:12 發表 查看引用來源
任何年齡冶療陽委20萬,見到d價錢都得人驚如果唔得咁點?做幾個客可以退休。
ㄡ係5識字既康x堂代表啩
睇5到上面寫既係不能勃起既任何年齡的重度陽痿
一次治療立即呈現九成硬度收20萬咩
比200萬你康x堂醫你醫到咩

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-14 17:16 發表 查看引用來源

ㄡ係5識字既康x堂代表啩
睇5到上面寫既係不能勃起既任何年齡的重度陽痿
一次治療立即呈現九成硬度收20萬咩
比200萬你康x堂醫你醫到咩
你個濕九師傅同康乜九堂爭生意,闗G蟲版乜事呀,我地唔識康X堂,醫陽痿去第二度賣廣告啦。

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-7-15 10:09 發表 查看引用來源

你個濕九師傅同康乜九堂爭生意,闗G蟲版乜事呀,我地唔識康X堂,醫陽痿去第二度賣廣告啦。
你5濕九就Ok
你邊只眼見到師傅同康九乜堂爭生意
佢地地客路都5同
康x堂係正骨
師傅係正邪相加
仲有師傅5想影響康x堂
一早就5比我pm地人
之所以張貼師傅Facebook更新既內容
係想提醒下早前pm左既師兄5好冒然去搵師傅
我也都5想咁多人去搵佢
人地陽5陽痿關我Q事
幫師傅賣乜Q廣告
佢一毫子都5會收少我
我無聊八卦下者
估5到康x堂咁鬼瘋狂

引用:
原帖由 HK2018HK 於 2021-7-15 10:48 發表 查看引用來源

你5濕九就Ok
你邊只眼見到師傅同康九乜堂爭生意
佢地地客路都5同
康x堂係正骨
師傅係正邪相加
仲有師傅5想影響康x堂
一早就5比我pm地人
之所以張貼師傅Facebook更新既內容
係想提醒下早前pm左既師兄5好冒然去搵師傅 ...
之前PM左有地址冇電話,又想試下,如果唔冒然搵佢,可以點做?請師兄指教

食屎啦低端網推哈哈哈哈哈。。。

我依家反而有興趣知誰先拿康X堂前, 康乜唐後, 自我對號入座拿來比較, 彈出又彈入, 真係唔知佢諗乜

引用:
原帖由 reddoor 於 2021-7-15 01:57 發表 查看引用來源

巧立名目,出埋d又話要捐款,又話做善事死人橋,當人傻仔,有料使九賣廣告。
完全同意 !
最討厭係經常扭屎忽花改價錢, 曾經有次, 應該係上年, 見到佢開 300 萬一個 treatment, 9 !

引用:
原帖由 keiluck 於 2021-7-15 06:40 發表 查看引用來源

完全同意 !
最討厭係經常扭屎忽花改價錢, 曾經有次, 應該係上年, 見到佢開 300 萬一個 treatment, 低 9 能 !
不如開3000萬啦,香港咁多傻仔。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆