無奈

收藏  |  訂閱
29  1.2k

引用:
😓 做乜會咁問㗎
换成是我的话,如果我已经知道我跟那位男生不会有结果,我肯定不会再继续纠缠下去,不会接受他的付出也不会为他付出,要断的彻底,不会浪费彼此时间

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2023-5-20 01:51 發表 查看引用來源

唔關呢個事,佢鍾意同我一齊,但唔想係情侶關係
喜欢跟你在一起,却不想是情侣关系,那到底是想怎样?难不成除了你之外,还有一大堆跟你一样,喜欢在一起却不能是情侣的男生吗?然后接受全部人的付出,当自己是女王,不怕没有人为自己付出

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-20 07:18 發表 查看引用來源
男人都可以同一目的😊
我没说男人不能有目的啊,只是楼主的情况是,楼主想要继续发展,但女方拒绝吧?我没有理解错误吧?

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-20 07:19 發表 查看引用來源
佢想结婚😰😰
恋情侣都做不了,还要结婚?

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-20 07:19 發表 查看引用來源
佢想结婚😰😰
佢有D迷惑

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-5-20 07:53 發表 查看引用來源
换成是我的话,如果我已经知道我跟那位男生不会有结果,我肯定不会再继续纠缠下去,不会接受他的付出也不会为他付出,要断的彻底,不会浪费彼此时间 ...
有D特別,因為除左中意,仲有家人既感覺,一齊經歷左唔少困難,其實或者咩關係,最後都係接受。不過理性係中意,追緊佢,只係時間長D。點解好似去左另一種感情,超越左SL...有D唔甘心,但無奈,好似有冇sex, 根本唔在乎,只係想比佢認同

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2023-5-21 03:19 發表 查看引用來源

有D特別,因為除左中意,仲有家人既感覺,一齊經歷左唔少困難,其實或者咩關係,最後都係接受。不過理性係中意,追緊佢,只係時間長D。點解好似去左另一種感情,超越左SL...有D唔甘心,但無奈,好似有冇sex, 根本唔在乎,只係想比佢認同 ...
即係中意一個人,想佢做SL, 唔多唔少會有性幻想,言語試探,動作試探。但我只想攬住佢,錫下,氹下,想佢開心返。冇諗同佢做既picture, 好似只係等緊佢心底接受我咁。不過又覺得改變唔到關係咁
試過一次,佢喊,我想攬住佢,但冇。只係不停派纸巾,可能果次係一個chance, 亦可能攬完之後,佢會避我。我唔想賭大細,所以只係安撫佢。但對以前想追既SL, timing啱,我一手就攬落去,唔會猶疑不決。

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 2023-5-21 03:33 發表 查看引用來源

即係中意一個人,想佢做SL, 唔多唔少會有性幻想,言語試探,動作試探。但我只想攬住佢,錫下,氹下,想佢開心返。冇諗同佢做既picture, 好似只係等緊佢心底接受我咁。不過又覺得改變唔到關係咁
試過一次,佢喊,我想攬住佢,但冇。只 ...
怎么听起来好像是在找。。。老伴

引用:
原帖由 80後廢青人夫 於 21-5-2023 03:33 發表 查看引用來源

試過一次,佢喊,我想攬住佢,但冇。只 ...
你的朋友自己都在掙扎好不好接受你?
你們之間存在一些事情?

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-21 09:35 發表 查看引用來源
你的朋友自己都在掙扎好不好接受你?
你們之間存在一些事情?
都係共同面對問題,解決嘅經歷,我幫佢又有,佢又有幫我,大家都唔講回報,佢把口就下下同我計住,但現實就從來唔同我計較。同佢已經熟到大家既性格,想法,喜好都好了解。又會成日見到,同佢係戀人末滿,超越友誼

前往最後回覆