矮佬之道0527 東哥終可破完一次, 又破多一次, 馬場內又點有盲門架?

收藏  |  訂閱
24  5.2k

矮佬之道0527 東哥終可破完一次, 又破多一次, 馬場內又點有盲門架?

矮佬之道0527
馬前課之預測
運得財多有盈餘
永遠不要回頭望
被條女飛應傷心
其胸自然好突出

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-21 08:58 PM 發表 查看引用來源
矮佬之道0527
馬前課之預測
運得財多有盈餘
永遠不要回頭望
被條女飛應傷心
其胸自然好突出
馬前課之預測
運得財多有盈餘 比應棍
永遠不要回頭望 睇錢份上
被條女飛應傷心 兩身驚
其胸自然好突出 地窿一個

矮佬之道0527
馬前課之預測
運得財多有盈餘(喜盈運)
永遠不要回頭望(向前看)
被條女飛應傷心(賞心星)
其胸自然好突出(琦豐)

以前本地五人組係何呂吳蘇李, 現時因有變動變成何呂霍蘇都係一樣. 所以初預劍兄係好多年時佢已經提供一件冷品而中到正, 就係星夢. 不過那條柒頭現時同何涼應無開心, 因為大盜王件貨都拉倉到方仔處而能贏馬喎!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-22 11:53 AM 發表 查看引用來源
以前本地五人組係何呂吳蘇李, 現時因有變動變成何呂霍蘇都係一樣. 所以初預劍兄係好多年時佢已經提供一件冷品而中到正, 就係星夢. 不過那條柒頭現時同何涼應無開心, 因為大盜王件貨都拉倉到方仔處而能贏馬喎! ...
老羊、我搵唔返星夢買左$200W同星夢全餐Q條飛、記得收9千多。

終於在香島舊帖找回:096::071:

原來買$170w

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-22 12:51 PM 發表 查看引用來源
終於在香島舊帖找回:096::071:

原來買$170w

[attach]12201230[/attach]
老劍, 七年前有咁既水準已經係高手啦! 所以唔洗AI智能都可以即時抄到才是我是高手, A man like me(I) is the master.

系5年前!

但我自問永遠都冇8成命中率喎、如何高手:096::096:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-5-22 01:13 PM 發表 查看引用來源
系5年前!

但我自問永遠都冇8成命中率喎、如何高手:096::096:
八成命中率, 人類一成宇宙智慧都無, 其實要知咁撚多宇宙智彗有鳩用咩, 能活到八十已經滿足, 分分鐘有人一半都無. 現時根本上無人能解釋宇宙是甚麼東西, 不過乳罩那款係最好就大撚把人會知.

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-5-22 01:49 PM 發表 查看引用來源

八成命中率, 人類一成宇宙智慧都無, 其實要知咁撚多宇宙智彗有鳩用咩, 能活到八十已經滿足, 分分鐘有人一半都無. 現時根本上無人能解釋宇宙是甚麼東西, 不過乳罩那款係最好就大撚把人會知. ...
呢個世界哪有完美、好似李三脚咁、以為自己似勁便追求完美、勢估不到三十來歲就上天!

前往最後回覆