上一頁下一頁
發新話題

【QQ專區】

收藏  |  訂閱
1.0k  101.8k

WOO 又來多三張啊!          

四川QQ女

引用:
原帖由 milk27 於 2006-4-15 04:10 發表

沙兄~~

是否用香港的ISP是否很難申請QQ號碼 ?

我在大陸次次得~~無難度~~
師兄, 我次次都係喺香港申請, 次次都得啵!

=====================================================

岩岩喺交友中心搵女, 見到尼件, 我諗佢係出黎做的!

囡囡自我介绍:
Without you!
1:谢绝无业\无视频者加我为好友.
2:对待有聊人士,不承担主动招呼义务.
3:聊者请自备话题.岁数太小的\智商低者请不要找来聊天,我没有时间哄你.

引用:
原帖由 milk27 於 2006-4-15 04:02 AM 發表
手上有幾個全新QQ號碼 (完全未同過)

如果有人申請唔到而想要的請留言~~無條件送出~~

PS : 版主~~這樣做會否犯規 ? 如有請告知 ! thank you
你地pm聯絡啦

引用:
原帖由 CFP 於 2006-4-15 11:29 AM 發表

師兄, 我次次都係喺香港申請, 次次都得啵!

=====================================================

岩岩喺交友中心搵女, 見到尼件, 我諗佢係出黎做的!

囡囡自我介绍:
Without ...
我猜~~這個應該是可以聊裸頻的~~

但要比錢~~

一般會叫你先入充值卡~~

50元睇波~~100睇下面......等等

呢個剛剛視平跟出過一次相(4月15日)今日幾靚呀?

引用:
原帖由 lg8138 於 2006-4-16 01:24 AM 發表
沙兄.比個新QQ NUMBER我可以嗎?我申請唔到呀...
唔好意思呀?我係大陸就可以馬上幫你申請一個不過我番佐香港啦?SoRRY呀?

你問下M27C兄有冇QQ號俾你?佢有幾個全新架?

可以加分嗎

人出我又出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆