上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.5k

引用:
原帖由 little_princess 於 2015-6-10 01:33 AM 發表 查看引用來源

我又青春又靚,他當然中意我啦。我當時都好愛他。他有次要離開我,大概係老婆發現了我們的事,他告訴我我地唔可以再一齊,電話都改埋,找不到他我真係好痛,每日上lecture都哭,哭了唔只一個月。唔記得隔了幾耐, ...
果段時間你都好辛苦喎....
最後係點分開??

第21集

其實我冇嬲過Edmond (即係Derek),當年的離開,係我太年輕,面對突發的事,完全處理唔到,加上平日的怨氣,就爆左出黎,扔低一切走左去

既然而家有機會重逢,我想試….其實我一直有掛住佢,間中都會諗起我地相處的點滴,就算撇開我地之間的性關係,其他的相處時間,都係快樂的,人長大了,覺得好多事都唔需要太計較

去working holiday時,我認識左一個叫謙的男仔,佢都係去working holiday,我地拍左拖大半年,之後我返香港,就分開左喇,我地有過sex,但只有幾次

當時我地每日都見面,所以感情升溫得好快,第一次做係相識三個月時,剛好係佢生日,好自然就做左喇,平時攬攬錫錫我都覺得幾舒服,但唔知點解,佢條jj插入黎之後,我就好抗拒

佢冇Edmond 8寸長咁誇張,但都有6寸多d,前戲都做得好足,技巧亦唔錯,佢撩到我濕哂先戴套插入黎,剛插入第一下時,我覺得好滿足,因為好耐冇做過,平時都只係用手指玩,冇用玩具

但當佢插左幾下之後,我就覺得唔對路,好似對唔住Edmond咁樣…….跟住就合埋眼,扮怕醜唔望佢

之後都做過幾次,雖然都有high,但過後總係好空虛同失落,我唔知係咪處女情意結定係點樣,但每次做的時候都會諗起Edmond,最後就慢慢冷落左謙,然後返香港時就分手了

或者係我做左呢件事傷害到謙,所以我有時覺得Edmond唔係刻意hurt我,就好似我無心傷到謙咁…

唉…………

我想見到Edmond,好想攬住佢,但唔可以主動架…如果佢仲係單身,又如果我地有機會再開始,今次我要佔上風…

我又諗得太多喇…可能佢根本就唔記得我….唉……………………………….

<待續>

唉...

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-12 09:24 PM 發表 查看引用來源
第21集

其實我冇嬲過Edmond (即係Derek),當年的離開,係我太年輕,面對突發的事,完全處理唔到,加上平日的怨氣,就爆左出黎,扔低一切走左去

既然而家有機會重逢,我想試….其實我一直有掛住佢,間中都會諗起我地相處 ...
唔知佢地再次見返會點呢??
不知所措?? 喜極而泣??
期待吖~
:smile_o12:

應該係happy ending 😃

引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-6-11 03:52 PM 發表 查看引用來源

果段時間你都好辛苦喎....
最後係點分開??
我都唔記得了,應該都係他又離開我,我個個時候好多人追。我接受了一個條件好好,好愛我既男仔。用一段新感情去忘記舊感情係work的。

而個醫生,現在久唔久都有what's app 我。但都係普通傾下計,update下近況...

想睇下一集。

引用:
原帖由 little_princess 於 2015-6-12 11:11 PM 發表 查看引用來源

我都唔記得了,應該都係他又離開我,我個個時候好多人追。我接受了一個條件好好,好愛我既男仔。用一段新感情去忘記舊感情係work的。

而個醫生,現在久唔久都有what's app 我。但都係普通傾下計,update下近況 ...
當你見到佢嘅whatsapp 而唔會即刻有心痛嘅感覺
代表你已經真正放低咗~~

引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-6-13 12:22 AM 發表 查看引用來源

當你見到佢嘅whatsapp 而唔會即刻有心痛嘅感覺
代表你已經真正放低咗~~
對他無感覺了,見到what'sapp 都無心痛的感覺了。我慶幸我離開了他,否則現在就對住一個老男人了

引用:
原帖由 little_princess 於 2015-6-13 12:40 AM 發表 查看引用來源

對他無感覺了,見到what'sapp 都無心痛的感覺了。我慶幸我離開了他,否則現在就對住一個老男人了

哈哈,而家可以對住個後生又靚仔嘅~:smile_o12:
要對一個自己真心鍾意過嘅人無感覺,真係要花啲時間~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆