上一頁下一頁
發新話題

新手教學~~~~新手可以來看看妳地唔睇自己c底(3號更新左少少野)

收藏  |  訂閱
432  178.1k

上大陸申請qq一定得

上大陸申請qq一定得,我大陸朋友幫助。

引用:
原帖由 andy__648910 於 2007-6-17 10:25 發表
上大陸申請qq一定得,我大陸朋友幫助。
係呀~~~上大陸成功高d  
香港現在我都覺得有人在不斷伸請攪到沒號~~~:smile_42:

急救! qq特然開唔到 
您的密碼不正確,原因可能是:
記錯密碼;未區分字母大小寫;未開啟小鍵盤。
提示:某些木馬病毒也會導致密碼驗證錯誤,
查找更多原因和解決方案請點這裡:

有無人知點算攪好?

引用:
原帖由 j9965 於 2007-6-22 00:28 發表
急救! qq特然開唔到 
您的密碼不正確,原因可能是:
記錯密碼;未區分字母大小寫;未開啟小鍵盤。
提示:某些木馬病毒也會導致密碼驗證錯誤,
查找更多原因和解決方案請點這裡:

有無人知點算攪好?
妳會唔會真係唔記得個密碼內的大小寫問題呀

引用:
原帖由 JackySam 於 2007-6-22 03:58 AM 發表

妳會唔會真係唔記得個密碼內的大小寫問題呀
我個d password 係 數字...無英文字架
百份之200百唔會錯!

會唔會可能有人偷左黎用!

引用:
原帖由 j9965 於 2007-6-22 11:53 AM 發表

我個d password 係 數字...無英文字架
百份之200百唔會錯!

會唔會可能有人偷左黎用!
你如果試過4次以上都打開唔到﹐應該比人偷左﹐試試去QQ服務中心申請取回號碼。
建議用密碼是英文+號碼﹐便不容易比人偷

新手一問 ...點樣可以係qq 搵到女?? 係咪好似icq 同 msn 咁樣search??

點解申請唔到qq 號碼??  成日都 "sorry....你的申請失敗"

thank you for teach

引用:
原帖由 wilson7c 於 2007-6-24 22:39 發表
新手一問 ...點樣可以係qq 搵到女?? 係咪好似icq 同 msn 咁樣search??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆