上一頁下一頁
發新話題

<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
315  140.4k

引用:
原帖由 nin9sec 於 2015-6-13 09:34 AM 發表 查看引用來源

哈哈,而家可以對住個後生又靚仔嘅~:smile_o12:
要對一個自己真心鍾意過嘅人無感覺,真係要花啲時間~~
不過我同個個男仔都分開了。我又有新一頁。

好期待更新啊

引用:
原帖由 little_princess 於 2015-6-13 01:24 PM 發表 查看引用來源
不過我同個個男仔都分開了。我又有新一頁。

好期待更新啊

我都好期待吖
不過又驚畀樓主壓力......
:smile_o08:

相遇的一刻我諗好左會點樣,但點樣相遇我仲未諗到呀>_<

第22集 重逢

今晚同queena一齊學整cup cake,我地食飯時,佢突然問我係咪識Edmond

「做咩咁問?」

「佢知我今日又學整蛋糕,就問我係咪nana二人組又有活動,我話係,佢就比左佢張卡片,叫我比你」queena遞卡片比我時,笑得好衰呀….

「你記唔記得之前我有同你提過,因為失戀所以去左working holiday?」

「記得呀,你話個男仔有二個嘛,所以之前michael叫我介紹edmond比你識,我一口拒絕左,佢太花心喇」

「佢未結婚?」

「未呀……….咦!!你真係識佢?唔通佢就係嗰個人?」

「嗯,不過我地5年冇聯絡喇」

「以我所知,佢而家冇周圍玩女,我唔知今次做中間人傳話會唔會害左你,不過佢叫我同你講,黎緊個星期六上晝10點,喺你地第一次見面的地方等」佢停一停,又再講「咁樣約人真係怪,佢唔怕你忘記左個地方,失約架咩?」

我只係微笑,冇答佢…因為內心已經開心到傻左了….佢冇結婚,亦冇忘記我

不過我地第一次見面係八年前,會唔會其中一方真係記錯地點呢?

------------------------------------------------------------------------

返到屋企之後,我拎張卡片出黎睇,原來佢已經做左CEO了,卡片上手寫左兩個私人號碼,一個係手提,一個係住宅,仲有email同一個住宅地址,好似將所有搵到佢的方法都寫哂咁…

到左約會當日,我事前冇同edmond聯絡,我早左5分鐘到,隔好遠已經望到佢….佢的打扮同當年一樣,都係黑tee牛仔褲,佢四處張望時見到我,我點頭微笑,跟住佢極速跑過黎….

「Lina!」「好耐冇見」

「可唔可以比我攬一下?」

「下………」我呆左,未有反應,佢已經用力攬實我.,呢一下攬左大概兩三分鐘

佢放開我之後,我見到佢眼紅紅咁…跟住佢話:

「我好掛住你」然後又再攬實我……

<待續>

終於重逢喇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!故事未完的~~~如果大家喜歡呢個故事,記得click下推薦同留言呀~

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-13 10:25 PM 發表 查看引用來源
第22集 重逢

今晚同queena一齊學整cup cake,我地食飯時,佢突然問我係咪識Edmond

「做咩咁問?」

「佢知我今日又學整蛋糕,就問我係咪nana二人組又有活動,我話係,佢就比左佢張卡片,叫我比你」queena遞卡片比我 ...
睇到佢地重逢
唔知點解我都有啲感動......
:smile_o06:

回覆 174# 的帖子

兩個人都記得第一次見面的地方,嗯,有戲啊。

希望看下集。

好想快啲睇結局,好想佢地一齊!!

我諗緊下集係床戲定文戲先,大家比d意見丫

好耐無一齊更係玩吓sm啦

引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-14 10:28 AM 發表 查看引用來源
我諗緊下集係床戲定文戲先,大家比d意見丫
咁多年無見而且兩個都餓咗咁耐
緊係唻返場大戰先
重要去返當年Lina失身果間酒店
玩完輪先交代呢幾年發生咩事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆