上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 22/06 此POST已爆,多謝大家支持 ~~

收藏  |  訂閱
5.1k  191.6k

買番廿蚊雞,主其他,和其他,卡迪夫城先,應該係一場驚天絕殺大假波:025:

+1同路已買

引用:
原帖由 912912912 於 2011-5-3 01:02 AM 發表 查看引用來源
買番廿蚊雞,主其他,和其他,卡迪夫城先,應該係一場驚天絕殺大假波:025:
主其他又未免假得過份-.-
和其他...唔奇:096:

引用:
原帖由 912912912 於 2011-5-3 12:53 AM 發表 查看引用來源

唔店
長捧雄心威龍
下次加州萬里出場都要支持:131:
唔係超晒班,加州萬里應該都搞店:131:
2匹都係極好既馬,2匹都不分上下。:036:  雄心威龍贏打吡、女皇盃後已 7 Win,加州萬里亦贏金盃,而女皇盃亦只以3/4身位輸比前者,2匹都可以繼續支持定啦! :071:  

引用:
原帖由 28861805 於 2011-5-3 12:58 AM 發表 查看引用來源
2料..今晚我揀西班牙甲組聯賽         愛斯賓奴[0] 你呢=p
我暫時亦睇好主隊,當然最後都要以賠率為依歸。

引用:
原帖由 笨。陸陸 於 2011-5-3 12:59 AM 發表 查看引用來源
又一晚同路=]
係嗎又咁啱,:027:  希望大家又有風雨同路而有錢收既美妙感覺。 :096:

訓醒上黎開香檳祝捷:036:

引用:
原帖由 2料王 於 2011-5-3 01:18 AM 發表 查看引用來源

2匹都係極好既馬,2匹都不分上下。:036:  雄心威龍贏打吡、女皇盃後已 7 Win,加州萬里亦贏金盃,而女皇盃亦只以3/4身位輸比前者,2匹都可以繼續支持定啦! :071:   
馬仔都係睇長途刺激
1000米,拎唔到位就係咁先:030:
隻加州萬里到後面玩多100米可能追到
不過達哥收左彊
唔知幾時2匹馬又砌過:025:加多句,我第1次睇馬睇得咁興奮....
睇住隻威龍係中段抽左出來,
點知加州係後面又開到個摩打爆晒..
就咁就結束左
隻西國浪人今場無痴線,初頭幾驚佢撞死晒內檔D馬:041:

好緊張呀...:030:

附件

引用:
原帖由 28861805 於 2011-5-3 02:49 PM 發表 查看引用來源
好緊張呀...:030:
恭喜收錢,:036: 小注怡情。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆