上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~ 3月盃擂台挑戰賽已完滿結束 ~ 此POST已爆 END OF 24-03-2013

收藏  |  訂閱
5.4k  206.4k

膽軍事出擊(一致左) 傲男(我揀到) 一言為定(你揀到)
膽海鑽石 (一致左) 得盛(我揀中) 勁勢(無得飛)

系咪中左4萬幾呢

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 11:22 PM 發表 查看引用來源

哈哈...  我地買尾個口一定中.....第10場大家一致.......

第9場你中一言... 我中電車男-.-
係囉,未開跑自己貼都中5隻,加埋你應該中膠硬,咁都有4萬3,痴鬼線 ~

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:25 PM 發表 查看引用來源

係囉,未開跑自己貼都中5隻,加埋你應該中膠硬,咁都有4萬3,痴鬼線 ~
你又唔提番我玩-.- 下次你貼中左又唔鬼記得提意玩.. 就拉你出去斬:096::096:

2料王今日多謝晒雖然買晤到第一關不過都win返幾百蚊 thanks

引用:
原帖由 x_yuen_x 於 2013-3-24 11:27 PM 發表 查看引用來源
你又唔提番我玩-.- 下次你貼中左又唔鬼記得提意玩.. 就拉你出去斬:096::096:
有時作戰緊你唔會諗到咁多嘢的,重要好睇開頭1-2場,除非講實一定玩邊口孖T (預留銀兩),
唔係賭到天分地暗點鬼記得 ~

引用:
原帖由 kboy2009 於 2013-3-24 11:32 PM 發表 查看引用來源
2料王今日多謝晒雖然買晤到第一關不過都win返幾百蚊 thanks

唔好客氣,最緊要有錢羸 ~

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:33 PM 發表 查看引用來源

有時作戰緊你唔會諗到咁多嘢的,重要好睇開頭1-2場,除非講實一定玩邊口孖T (預留銀兩),
唔係賭到天分地暗點鬼記得 ~
上次咪又系第4場開始叫玩....

以後沙田要留錢玩尾口孖T...  隨時有驚喜

引用:
原帖由 2料王 於 2013-3-24 11:34 PM 發表 查看引用來源

唔好客氣,最緊要有錢羸 ~
我又要多謝2料... 次次你嬴8-10雞... 我都系有D阻滯......

你下次嬴夠20-100笠... 可能我有好轉

我發覺跑完哂... 睇番:043:
六環彩       
安慰獎 2, 14/2, 11/2, 5/5, 7/1, 8/5, 10        2,240.00
正獎 2/11/5/7/1/5        6,931.00
我中左正同安慰獎囉...

2料王下次可晤可早d pm過關比我??今日要返工……走了寶

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆