上一頁下一頁
發新話題

男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
119  8.7k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-27 09:39 發表 查看引用來源

蛇蛇 妳是不是說曾經被鞭打過大腿的? 很久沒有這樣玩了?
咁你都記得
係好耐冇打大脾啦, 冬天先可以用o既刑, 因為可以著長褲嘛
而且比屁股腳掌更痛更難忍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 08:44 發表 查看引用來源

哈哈屌~
你咪又係咁早
操係操, 不過唔L 係你諗果種操
我諗果種系跑步喎😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 10:10 發表 查看引用來源

咁你都記得
係好耐冇打大脾啦, 冬天先可以用o既刑, 因為可以著長褲嘛
而且比屁股腳掌更痛更難忍
那就好
晚上回去自己討點懲罰吧! 跟妳說完又說妳還是屢勸不改 滿口粗言穢語
身份不一樣了 從前就說是男女"朋友" 現在成了妻子 轉個眼還可能當個媽媽
必須要對妳嚴厲一點 打屁股妳當是遊戲 打大腿更痛 而且好幾天不能穿短裙
這才有阻嚇作用 這次不會再心痛妳的了 自己去領十鞭讓他打在妳的大腿上
受點教訓也是為了妳好 相信妳不會敷衍騙我的吧

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 08:19 AM 發表 查看引用來源

唔L係被隔離冇得上網吧
鬼妹尋日先話果邊睇o黎又要 lockdown
慘到喊。

冇得上網有咩所謂吖,但冇得正常生活先大鑊!

呢次疫情令小弟心態徹底改變咗。就係...有咩想做要趁早做,唔L好遲疑。

譬如,有女想食就要食。要盡快食!密密食!機會唔會等人。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-27 08:25 AM 發表 查看引用來源

即係要食埋甜品

不過又咁問:
心理上o既滿足其實來自咩o野? 插/ 俾人含o既時間夠長? 射果陣o既快感?
咁如果好快射出o左, 然後o係仲酸軟緊o既時候好落力咁啜啜啜, 可唔可以彌補得到? ...
心理嘅滿足應該係好主觀嘅嘢。

譬如,有啲男人要睇到女人被屌到有好大反應,擦一個存在感。佢自己先會滿足。

另一啲男人可能要通過滿足某種特定慾望(例如虐打對手,或者要佢吞精),先達到真正滿足。我自己以前一定要顏射對手先至會有滿足咗嘅感覺。當然,黃金十秒會係icing on the cake,令男人有完勝嘅滿足感。

但如果男人早射咗,仲玩啜啜啜其實又有啲棹忌喎。因為唔舒服之餘,仲令到佢喺男人最弱一刻好鬼死尷尬。個人覺得,黃金十秒只宜用喺最後一Q之後,令男人徹底收皮,可以齊齊收工覺覺豬!

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-11 06:36 發表 查看引用來源
其實同一個男生 不同時候從開始至高潮所用的時間 除了距離上一次性行為有多久之外還有什麼決定因素?
主要指的是口交...
有時真係好難講如果男人興奮得滯都會好快射

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-27 11:47 發表 查看引用來源

那就好
晚上回去自己討點懲罰吧! 跟妳說完又說妳還是屢勸不改 滿口粗言穢語
身份不一樣了 從前就說是男女"朋友" 現在成了妻子 轉個眼還可能當個媽媽
必須要對妳嚴厲一點 打屁股妳當是遊戲 打大腿更痛 而且好 ...
sorry 尋日下晝夜晚都冇上網
唔係專登扮睇唔到o架
我知道啦... 懲罰o既o野今晚會做, 同時嘗試溫柔返d
不過你正經起上o黎其實都有d 惡 好似媽媽教女咁

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-27 20:16 發表 查看引用來源

慘到喊。

冇得上網有咩所謂吖,但冇得正常生活先大鑊!

呢次疫情令小弟心態徹底改變咗。就係...有咩想做要趁早做,唔L好遲疑。

譬如,有女想食就要食。要盡快食!密密食!機會唔會等人。 ...
哈哈哈~
(今日唔講得粗口添, 硬係有d 唔自然)
淫蟲就係淫蟲, 本性難移
人地個鬼仔老公話呀, 疫情都令佢心態改變o左, 學到一樣o野
就係幾時諗起要剪頭髮, 要ASAP咁衝住去唔好拖, 慎防忽然又lockdown一次唔知搞到幾時
你學下人啦 淨係諗食女...

不過又想知疫情之下可以點食? 三唔識七唔通你又敢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 06:42 發表 查看引用來源

sorry 尋日下晝夜晚都冇上網
唔係專登扮睇唔到o架
我知道啦... 懲罰o既o野今晚會做, 同時嘗試溫柔返d
不過你正經起上o黎其實都有d 惡 好似媽媽教女咁 ...

沒關係的 習慣一下吧 婚後就是這樣的了 時間上沒從前那麼自由想什麼時候做什麼都可以
妳可以將我打造成淫女 我也有能力將妳打造成溫柔體貼的妻子

(小心啊 日後被我發現妳言行不當 懲罰還是陸續有來的!)

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-28 08:51 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈~
(今日唔講得粗口添, 硬係有d 唔自然)
淫蟲就係淫蟲, 本性難移
人地個鬼仔老公話呀, 疫情都令佢心態改變o左, 學到一樣o野
就係幾時諗起要剪頭髮, 要ASAP咁衝住去唔好拖, 慎防忽然又lockdown一次唔知搞 ...
阿蛇唔爆粗確係唔多自然喎。正如小弟爆粗,查實亦怪怪地。但入鄉隨俗,大家好似啱嘴形啲。又,做咩唔爆得粗,今日大王皇誕特典?

講開剪髮,今次疫情,小弟唯一得著,就係學識染髮同埋自己剪髮。原來都唔係太難。後悔冇早啲染!

喂,可唔可以唔好用「淫蟲」講小弟?因為會令我諗起某位人渣級嘅國際巨星,會想作嘔同非常之唔開心。小弟比較鍾意「狗公」呢個標籤。狗始終比蟲可愛。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆