上一頁下一頁
發新話題

點解女人會同伴侶以外嘅男人上床?

收藏  |  訂閱
67  6.6k

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-6-20 11:54 發表 查看引用來源
唔關我事,系動物就會鹹濕架啦😅不過~有啲鹹啲,有啲無咁鹹...啫😆😆
咁又啱, 啲囡有時見到有啲肌肉嘅都會引起遐想..

可能係提升技術. 應該係之前食過好嘢, 宜家屋企嗰個唔掂

引用:
原帖由 大舊強 於 2021-6-26 10:03 發表 查看引用來源
可能係提升技術. 應該係之前食過好嘢, 宜家屋企嗰個唔掂
唔系咁....因為佢哋都鹹濕....囉

引用:
原帖由 guthrie 於 18/6/2021 09:04 發表 查看引用來源

Good one,C兄!我都相信寂寞係最大誘因,因為寂寞真係好可怕,對老人家同女人來講尤其係。話享受寂寞嘅人(譬如小弟),未嘗過真正嘅寂寞。

性愛未必解決到寂寞,但至少可以減輕寂寞,止到咳。 ...
通常只會係揾個情人去慰藉,有時甚至唔會有性,正如阿蛇所講,個男人都要合眼緣先得,起碼唔係用條啫諗嘢,有啲節制嘅人。不過男人通常會好chur,所以有時女士會半推半就。😬

食唔飽同埋有需要咪要搵人幫手囉,同埋有啲野唔敢畀人知,要搵啲冇交集過嘅人先敢做

回覆 25# 保持現在 的帖子

咁你最近試緊咩?

引用:
原帖由 kejohn 於 2021-6-26 16:19 發表 查看引用來源
咁你最近試緊咩?
冇咩試緊啲咩 不過依家冇咩野好做 有時間得閒都會出街影露出街拍 成日都扑野會悶㗎嘛 又冇得去旅行

回覆 27# 保持現在 的帖子

自己定同男伴先?我見依家都多左人露出 野外

引用:
原帖由 kejohn 於 2021-6-26 19:40 發表 查看引用來源
自己定同男伴先?我見依家都多左人露出 野外
我露 男朋友幫手影相拍片

回覆 29# 保持現在 的帖子

你對野咁正....真係影多D 唔好曬左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆