銀「髮」族/白「髮」族

收藏  |  訂閱
38  4.3k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-14 09:31 發表 查看引用來源

其實係脫咗大部份, 好多時水上運動後抹乾方便啲, 見啲阿叔搏命 "省" 堆毛毛幾好笑, 不過見唔慣就好似文組長你咁嘅反應, 仲有其他嘢都方便嘅.
省個加拿大鮑魚擦不如剃晒好過

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-14 09:31 發表 查看引用來源

其實係脫咗大部份, 好多時水上運動後抹乾方便啲, 見啲阿叔搏命 "省" 堆毛毛幾好笑, 不過見唔慣就好似文組長你咁嘅反應, 仲有其他嘢都方便嘅.
我和你不同,我玩水上活動時特登露毛俾女昅🤪🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 07:11 發表 查看引用來源
我和你不同,我玩水上活動時特登露毛俾女昅🤪🤪🤪
文組長原來係毛神神.   

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-15 18:18 發表 查看引用來源

文組長原來係毛神神.   
原來啲女好中意睇架,佢哋詐詐第第偷偷昅🤭🤭🤭

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 18:21 發表 查看引用來源
佢哋係唔理有冇毛乜都睇, 試過條褲泳褲薄咗又淺色咗啲, 有人(女)𥄫到輪廓, 好機智咁問小弟係咪割咗包皮.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-15 18:28 發表 查看引用來源

佢哋係唔理有冇毛乜都睇, 試過條褲泳褲薄咗又淺色咗啲, 有人(女)𥄫到輪廓, 好機智咁問小弟係咪割咗包皮.
唔系嘩....咁…開放?咁有無問你得唔得閒呀🤭🤭🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 18:41 發表 查看引用來源
唔系嘩....咁…開放?咁有無問你得唔得閒呀🤭🤭🤪🤪
其實係啲阿嫂玩吓嘢啫, 佢老公 (小弟朋友) 唔多唔少有講過吓呢啲話題佢知, 有位大哥試過佢老虎跟埋隻船仔出去玩, 幾個麻甩沖身佢睇哂幾兜芝士腸仔, 只係呢位大哥兩公婆年紀唔細, 唔會有組長你幻想嘅情節.

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-10-15 18:53 發表 查看引用來源

其實係啲阿嫂玩吓嘢啫, 佢老公 (小弟朋友) 唔多唔少有講過吓呢啲話題佢知, 有位大哥試過佢老虎跟埋隻船仔出去玩, 幾個麻甩沖身佢睇哂幾兜芝士腸仔, 只係呢位大哥兩公婆年紀唔細, 唔會有組長你幻想嘅情節. ...
年紀大都有需要,你唔好 歧視 獎者.....喎🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 19:08 發表 查看引用來源
年紀大都有需要,你唔好 歧視 獎者.....喎🤪🤪
唔會, 試過一次位大哥淨係預我同佢兩公婆出海玩, 係有啲嘢, 原來係叫我睇水, 佢兩個晌船尾砌.  

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-10-15 18:21 發表 查看引用來源
中女,少女,少婦?

前往最後回覆