上一頁下一頁
發新話題

一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
89  9.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 06:56 發表 查看引用來源

日本好似真係咁?

講開又講其實亦都真係幾有趣, 我理想中o既性教育唔應該只係教安全知識同埋咩為之受孕,
呢d 野biology 已經有講
性教育應該包括埋d 情趣o野, 如果搞得大家都開心, 去享受性愛同埋增進感情 ...
幾有趣? 大人妳會唔會孖兩老裸浸呢 ? 俾佢哋睇到屎忽開花..

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 06:56 發表 查看引用來源

日本好似真係咁?

講開又講其實亦都真係幾有趣, 我理想中o既性教育唔應該只係教安全知識同埋咩為之受孕,
呢d 野biology 已經有講
性教育應該包括埋d 情趣o野, 如果搞得大家都開心, 去享受性愛同埋增進感情 ...
香港都有呢的開放家庭,

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 07:58 發表 查看引用來源

冇同浴, 係個女睇住兩老沖涼浸溫泉, 驚地面濕滑整親, 冇諗過兩老會有所動作.

同浴只係分開男女湯男還男女還女浸就有.
難怪日本劇話每年都要成家去浸溫泉,好似成長印記咁。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-13 10:04 發表 查看引用來源

話時話, 80+ 嘅年齡層老母觀念上未必接受用口呢樣嘢, 莫講話爆埋入口, 朋友話好彩外母唔係老土人仕, 因為佢聽過佢老虎講過以前見過個老母含佢老豆碌大枝嘢, 旅遊沖涼時驚溫泉浴室滑睇住佢哋沖, 佢老母都時不時玩老 ...
亞女眼見第一個異性祼體係家人都係好的家庭教育,爭在伯母有無過2招波棍手比亞女持家有道。

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 08:01 發表 查看引用來源

幾有趣? 大人妳會唔會孖兩老裸浸呢 ? 俾佢哋睇到屎忽開花..
兩老就冇啦, 費事啦, 陣間人地心痛
心痛都算我更加唔想o既係佢地對佢地女婿有咩改觀就唔好...

屎忽開花之後冇, 但開花之前倒有過堂表弟... 好耐之前lu, 果陣我25 佢冇記錯 18-20之間卦
亦都唔係咩浸浴只不過係去離島玩
d 年長親戚應該係組o左團返大陸, 我負責帶住幾個年紀比我細o既
咁我地咪又自己組團去玩囉
係水上運動前後換衫果陣睇過對方全相

細細聲講.... 我幫佢打過飛機, 淨係用手咋!
呢個係我地之間o既秘密(之一),
同行仲有兩個小學o既表弟妹, 秘密之二就係我地等兩個小朋友訓晒之後走出門口食煙
到宜家過時過節食飯飲茶都仲會有, 定神望住對方等對方發現之後打個眼色,
大家知咩事, 前後腳自己搵借口行出餐廳去充電

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 08:42 發表 查看引用來源

兩老就冇啦, 費事啦, 陣間人地心痛
心痛都算我更加唔想o既係佢地對佢地女婿有咩改觀就唔好...

屎忽開花之後冇, 但開花之前倒有過堂表弟... 好耐之前lu, 果陣我25 佢冇記錯 18-20之間卦
亦都唔係咩浸浴只不過係 ...
堂,又點會表弟?最多係疏堂,同太公咁解,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 09:18 發表 查看引用來源
堂,又點會表弟?最多係疏堂,同太公咁解,
係咁o既咩?
由細到大我地其實都係直接叫名多, 呢d 稱呼o既o野真係唔熟

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 08:19 發表 查看引用來源
難怪日本劇話每年都要成家去浸溫泉,好似成長印記咁。
跟同性大人都會有機會睇到成長後個 look, 以前跟唔少老爸去游水, 沖涼換衫見到佢條嘢無數次, 七層大廈應該後生嘅你哋冇乜接觸過, 細個暑假時會去親戚住過, 男浴室極開放, 幾格無摭無擋, 見啲叔叔伯伯打飛機都有.
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 08:37 發表 查看引用來源
亞女眼見第一個異性祼體係家人都係好的家庭教育,爭在伯母有無過2招波棍手比亞女持家有道。
呢位阿嫂本身做護士, 乜嘢年齡性別嘅裸體都見過,

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 08:42 發表 查看引用來源

屎忽開花之後冇, 但開花之前倒有過堂表弟... 細細聲講.... 我幫佢打過飛機, 淨係用手咋!  
講打飛機...諗起另外有個朋友居然教個仔打飛機, 亦試過兩仔爺一齊打, 親子關係一流, 服咗佢.  

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 10:28 發表 查看引用來源

跟同性大人都會有機會睇到成長後個 look, 以前跟唔少老爸去游水, 沖涼換衫見到佢條嘢無數次, 七層大廈應該後生嘅你哋冇乜接觸過, 細個暑假時會去親戚住過, 男浴室極開放, 幾格無摭無擋, 見啲叔叔伯伯打飛機都有.

...
7層大廈我都有同學住過,仲知佢地係廚房沖涼夠胆死走過對面樣樓梯轉角及添,不過只是睇到佢個妹沖完起身果下,得個頭,原來坐櫈仔,全家好有默契唔會行出廚房。
亞嫂係果個年代護士自然開放好多,而家唔同囉,乜都講例,而家已經無護士裙,除非你去私家,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆