上一頁下一頁
發新話題

一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
89  9.9k

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-7-14 10:43 發表 查看引用來源

講打飛機...諗起另外有個朋友居然教個仔打飛機, 亦試過兩仔爺一齊打, 親子關係一流, 服咗佢.  
我有女性朋友,由網友變真人朋友,個仔一上中學就教佢笠套,可以去佢地床頭櫃攞,只係講解,示範拆包裝,拉長,無笠真野,唔知係咪笠手指。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 12:23 發表 查看引用來源
7層大廈我都有同學住過,仲知佢地係廚房沖涼夠胆死走過對面樣樓梯轉角及添,不過只是睇到佢個妹沖完起身果下,得個頭,原來坐櫈仔,全家好有默契唔會行出廚房。
亞嫂係果個年代護士自然開放好多,而家唔同囉,乜都講例,而家已經無護 ...
你地係咪講公屋?
沖涼房同馬桶係同一個空間, 都o係廚房隔離, 同樣係o係一個好似騎樓咁o既空間入面果d?

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 12:27 發表 查看引用來源
我有女性朋友,由網友變真人朋友,個仔一上中學就教佢笠套,可以去佢地床頭櫃攞,只係講解,示範拆包裝,拉長,無笠真野,唔知係咪笠手指。
重點唔教淨係教人點拆包裝, 唔L 駛中學程度先學呢D 下話

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 13:38 發表 查看引用來源

你地係咪講公屋?
沖涼房同馬桶係同一個空間, 都o係廚房隔離, 同樣係o係一個好似騎樓咁o既空間入面果d?
再舊,係無獨立廁所,要去樓梯口轉角位,好似工廠大廈果的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 13:43 發表 查看引用來源

重點唔教淨係教人點拆包裝, 唔L 駛中學程度先學呢D 下話
有分底面架,笠錯左,調轉頭笠咪大鑊,有拉長,但唔知係咪笠手指,講明老公唔在場。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 13:38 發表 查看引用來源

你地係咪講公屋?
大運河公廁見過未?由第一到最後果格一條河直落。

回覆 44# hqkwtang 的帖子

哎呀~ 7 o左添   
印象中係好似唔知邊度見過, 可能未必係親身

我講果種係以前一個ex 住過, 有o係佢屋企沖過涼仲覺得好得意,
可以沖涼同時洗埋馬桶   
個仆街話佢天冷時試過一路沖住熱水一路痾屎

後來發生o既事係後來o既事啦, 仲同緊佢一齊仲係好冧佢果陣o係佢屋企,
我入廚房拎o野佢o係旁邊沖涼, 佢怕整濕d 乾淨衫好多時都放o係外面,
見住佢fing 下fing下咁走出o黎真係流晒口水

分手後過一排叫做做返o左一陣子o既朋友, 因為其他原因再上過佢屋企,
間屋已經搵人裝修過, 間隔差唔多只係高級o左   
個白痴仔居然換o左透明玻璃門囉...
同樣差唔多o既劇情, 我當自己屋企咁去廚房摷o野飲,
佢o係後面 "唔該借借我要去個toilet", 偷偷望過一眼果碌曾經俾我含過插過我o既啫啫...
果刻真係好感慨

引用:

你地係咪講公屋?
係呢款舊樓, 大人妳應該冇咩印象, 有都係石硤尾嘅後期改裝過廚房嗰隻, 以前嘅廚房係一個木箱晌冷巷, 公廁係大運河, 公共浴室得六至八格, 繁忙時段要排隊.

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-14 14:27 發表 查看引用來源
哎呀~ 7 o左添   
印象中係好似唔知邊度見過, 可能未必係親身

我講果種係以前一個ex 住過, 有o係佢屋企沖過涼仲覺得好得意,
可以沖涼同時洗埋馬桶   
個仆街話佢天冷時試過一路沖住熱水一路痾屎

後來發 ...
女人愛𥄫嘢自己都有經歷 :

試過入院做手術, 入手術房前姑娘要檢查同剝光披塊手術袍上床, 姑娘叫可以瞓上床先除褲有張被摭吓, 望吓張床窄到瞓上去係轉唔到身(可能自己大舊), 個姑娘話唔怕嘅可以除咗先瞓上去, 嗰刻都冇心情諗第二啲嘢, 晌姑娘前剝光俾佢 check 咗快快入手術房好過, 條沐咀係咁望條芝士腸, 仲話割咗包皮幾好, 頂佢滷味.

有時朋友借到船仔會孖佢哋出海釣魚游吓水玩吓, 船仔細細換衫沖涼都晌船尾多, 兩三個麻甩 friend 冇乜所謂, 有時啲老虎會跟埋嚟, 不過啲麻甩冇理照常剝光豬沖涼換衫, 啲阿嫂真係唔客氣, 芝士腸都睇餐飽, 朋友兩公婆有時癲起上嚟做啲嘢會估佢哋唔到.

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2021-7-14 13:55 發表 查看引用來源
有分底面架,笠錯左,調轉頭笠咪大鑊,有拉長,但唔知係咪笠手指,講明老公唔在場。
朋友有親身示範, 仲叫個仔笠吓練習吓.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆