上一頁下一頁
發新話題

一家人去玩住酒店,做愛尷尬

收藏  |  訂閱
89  9.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 09:05 發表 查看引用來源

早晨衰妹, 終於捨得返o黎啦?

咁多零零碎碎o既o野要咁o岩提到先有得講o架...
是咁的, N年前啦, 應該係大家廿零歲初出o黎做o野冇耐果陣
隔日見面每次都可以搞幾個round 你都知廿歲仔性慾係最強橫o架啦
條友 ...
我其實幾乎每天都有上來 只是沒什麼好參與的話題而已

看完之後真的很同情當年那個妳 發現身邊人原來騙了自己半年 心裡一定很痛了吧
我想我應該明白妳在第一段最後想表達的那個意思 就是他剛享用完妳的身體
轉身便忙著跟另一個女人說話 然後又用要跟媽媽外出為借口打發人 再來享受妳給他的快樂?
也真的是太過份了吧... 換了是誰都一定非常生氣
但又很佩服妳的氣度 儘管他背叛過自己 也可以因為對方的真誠道歉而選擇了寬恕
這並不是妳說的易氹 是打從心底就非常非常善良的人才能做到 雖然偶爾的兇惡也是真的

我的問題是
1. 我在什麼地方失去了餘下的那 5 分? 其實 95 也太誇張了吧
2. 身水身汗的肉搏戰是什麼一回事? 有可以分享的嗎? 不想說也沒關係的 畢竟都是跟前度的事...

引用:
原帖由 katieW 於 2021-7-15 13:04 發表 查看引用來源

我的問題是
1. 我在什麼地方失去了餘下的那 5 分? 其實 95 也太誇張了吧

2. 身水身汗的肉搏戰是什麼一回事? 有可以分享的嗎? 不想說也沒關係的 畢竟都是跟前度的事...
1. 冇計分表啦傻妹 只係感覺, 95分你當之無愧
呢個得分係包括o左可愛o既外貌, 又白又滑o既皮膚, o岩o岩好揸o既波波, 又長又直o既大長腿, 善良o既心地, 小綿羊咁o既性格同埋 識打扮o既fashion sense

2. 肉搏戰係當時初出o黎做o野冇耐嘛, 錢唔係多, 加上未識同大王同佢d network, 出去玩主要都係本地遊居多囉, 長洲大嶼山果種...
租間度假屋住幾日行山玩水 bbq 之類
唔駛講梗係夏天去得最多, 兩個傻仔傻妹拎住一袋二袋搭車又搭船去到又搵路又盛當然搞到身水身汗, 終於去到度假屋安頓好之後弧男寡女, 你話先做咩最好呢
好多時床都唔上 (因為夜d 沖乾淨涼要訓落去嘛), 就o係地上搞起o黎, 鍚吓摷吓就開始除衫又含又奶又啜咁囉
經常性係冇準備好就開波, 前戲到差唔多先至搵套, 我就o係地上追住人地支o野o黎含等佢專心唔到
果陣唔淨止係我, 佢都會原汁原味奶我下面, 大王對著高爭鞋o既腳情有獨鐘, 而佢好似冇呢回事, 著乜佢都除o左就又索又啜到乾乾淨淨
當然我都禮尚往來啦, 好細心咁品味人地搞完之後射出o黎o既每一滴 果個時候出得去玩, 連續幾日每日三到四次好普通
飯枱, 床, 廁所, 窗台, 有時候深夜無人o既海灘, 橋底, 周圍都做過, 講緊係真係好夜, 凌晨兩三點或者之後咁,
係諗到想搞o野專登出門去搵地方搞o既
果陣俾佢話過我, 佢話認知中o既女性係三十打後先性慾愈o黎愈強, 點解我廿歲出頭就滿腦子都係性愛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 01:07 PM 發表 查看引用來源
未有新topic 諗到住嘛...
英文有句嘢咁講: your past made you who you are today。過去嘅你成全今日嘅你。

小弟最近多咗諗嘢。係諗以前嘅嘢。人到中年(做咗少坑?),不期然會回顧前半生做過啲乜。

我發現自己好似冇乜好嘢做過,衰嘢(多數同女人有關)反而一大籮。

雖然做咗好多好後悔做過嘅嘢,但諗番起仍然係開心多過唔開心。

例如,如果未經歷過做狗公嘅洗禮,小弟今日可能係一個更不堪嘅賤男。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-15 14:16 發表 查看引用來源

英文有句嘢咁講: your past made you who you are today。過去嘅你成全今日嘅你。

小弟最近多咗諗嘢。係諗以前嘅嘢。人到中年(做咗少坑?),不期然會回顧前半生做過啲乜。

我發現自己好似冇乜好嘢做過,衰嘢(多數同女人 ...
本宮讀得最多果句係 you are what you eat
狗公公應該猜到係邊度睇返o黎o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 04:25 PM 發表 查看引用來源

本宮讀得最多果句係 you are what you eat
狗公公應該猜到係邊度睇返o黎o既
莫非?

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-7-15 14:40 發表 查看引用來源

莫非?

差唔多啦 就係雞汁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 04:57 PM 發表 查看引用來源

差唔多啦 就係雞汁
仲有特濃雞精。

試吓?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-15 13:57 發表 查看引用來源

1. 冇計分表啦傻妹 只係感覺, 95分你當之無愧
呢個得分係包括o左可愛o既外貌, 又白又滑o既皮膚, o岩o岩好揸o既波波, 又長又直o既大長腿, 善良o既心地, 小綿羊咁o既性格同埋 識打扮o既fashion sense

2. 肉 ...
(1) 是在說妳自己吧 除了小綿羊的性格 妳應該是隻獅子

(2) 聽上去很激情 是熱戀期的行為吧? 只是據我所知炎夏時的離島度假勝地不分晝夜都挺多人的 玩個通宵達旦很平常 特意外出在外面做... 妳不怕?

今天我又4:30 起來了 給老公燉湯做早飯
昨晚-應該說傍晚開始-做了點愛做的事 開個新帖子 待會告訴妳

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-7-1 08:36 發表 查看引用來源

孖住兩老就唔會同房啦...
即係咁講, 去旅行都係為享受, 要享受就事必要駛d 錢
錢有限o既話我情願延期, 等多一排儲夠先再去囉
就住就住玩得唔爽反而係浪費o左已經駛o左果舊, 得唔到應得o既價值  ...
試過同老婆及外母去日本旅行,住民宿,我同老婆瞓廳,外母瞓房,7日6夜,最後一晚忍唔住半夜捉老婆入浴室扑野

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆