上一頁下一頁
發新話題

男性的持久力/ 射精時間

收藏  |  訂閱
119  8.7k

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-17 08:47 發表 查看引用來源

才不是! 那天妳多麼善良 一副很專業的模樣
還真有點像女神呢其實
老公的伙伴太多了 其中我認識的也不少 就只有妳一個是我樂意交心的
想不到妳現在居然這樣跟我說話 ...
如果有人可以周六或之前同佢老公請個假嚟陪我就好啦 🥺

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-20 19:12 發表 查看引用來源

如果有人可以周六或之前同佢老公請個假嚟陪我就好啦 🥺
可以啊
已經請了明天的假
沒什麼事吧? 為什麼這個表情?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-21 08:55 發表 查看引用來源

可以啊
已經請了明天的假
沒什麼事吧? 為什麼這個表情?
約去磨豆腐

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 12:47 發表 查看引用來源
約去磨豆腐
磨你老味

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-21 13:04 發表 查看引用來源

磨你老味
咁2鬼死惡架😜😜😜

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-21 20:19 發表 查看引用來源
咁2鬼死惡架😜😜😜
再惡D都有呀 😁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-5-22 19:12 發表 查看引用來源

再惡D都有呀 😁
娘娘....使唔使咁惡呀😓😓😓

引用:
原帖由 katieW 於 2021-5-11 08:36 AM 發表 查看引用來源
...還有什麼決定因素?
...
一般而言,我覺得男人主要睇以下幾方面:

1)投入度:完全投入嘅話,射精會較速成。相反地,如果分心,則冇咁快射
2)女人表現:熟悉男人嘅身體嘅女人,令男人幾秒之內射精並非難事。不過,當男人未能真正滿足就要被搞到草草出嘢,其實都幾鬼陰功。
3)刺激度:男人睇住女人為自己口交,係一件好刺激嘅事。甚至比插入更刺激!
4)男人「歷練」:一般嚟講,男人嘅持久力(包括忍射能力)同佢嘅性經驗成正比。正面咁睇,男人唔太持久或者唔係咩壞事。

引用:
原帖由 guthrie 於 2021-5-24 23:20 發表 查看引用來源

一般而言,我覺得男人主要睇以下幾方面:

1)投入度:完全投入嘅話,射精會較速成。相反地,如果分心,則冇咁快射
2)女人表現:熟悉男人嘅身體嘅女人,令男人幾秒之內射精並非難事。不過,當男人未能真正滿足就要被搞到草草出嘢 ...
性行為的目的是雙方達到高潮滿足,如果大家都滿足到時間不是問題,相反...未能滿足到,就算做几耐都是白做,全無意義苦幹一場🤪🤪🤪

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-25 08:56 AM 發表 查看引用來源
...如果大家都滿足到時間不是問題,相反...未能滿足到,就算做几耐都是白做,全無意義苦幹一場🤪🤪🤪
嘩,狗公所見略同。

個人覺得,女人較於樂見男人持久。至少喺心理上。因為有時女人會將「持久」同「強壯」,混為一談。

不過,有時苦幹亦係一種享受嚟。好似野獸肉搏到唔係你死就我亡咁係最正。⚔️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆