無得做,或者無時間搞,點解決??

收藏  |  訂閱
18  4.4k

無得做,或者無時間搞,點解決??

有次,ex著T-shirt係有幾個窿露下肩露少少背果種,果晚我睇真D後面無bra,咪問下佢囉,原來條衰妹戴緊nude bra……點知佢就話戴呢D bra其實好焗,於是就同我講…..不如你攝入去幫我除左去…..甘我地咪望下周圍趁無人我就喺佢件tee腋下有窿個位攝手入去,幫佢慢慢搣個bra出來….哇搣到大半已經feel到好大既濕氣,因為除左佢大量既汗水之外仲帶著戴nude bra要用到既溶液….跟著我喺耳邊同佢講:你上面仲濕過下面….佢回應我果時我已經唔再忍開始揸波龍爪手既攻勢,佢亦都開始依依呻呻甘享受我俾佢既刺激,同時我又要睇著周圍有無人….
之後揸下停下來回兩三次之後(因為間唔中真係有人離遠行過),佢就開始將個袋遮著個心口,仲要好似唔想俾我見到佢個樣甘….我問佢做嘜事,係咪我整痛佢,佢跟著就喘喘地氣甘話:無呀,已經俾你揸到好high….件衫都透哂出來甘濟…..跟著我就摸摸佢頭叫佢唔使怕羞俾我睇睇….哇屌,本身件tee已經係薄身仲要白色,真係見撚到哂對lin突哂硬到仆街,而且佢對野本身係挺身既唔好話印度,如果掉佢落日本D火車,班癡漢一定忍唔著捉佢去出幾轉火……
不過因為過程唔順暢,加上都開始轉季,於是上面呢一種玩法已經唔用,而係….
坐喺某個無嘜人行既公園,通常佢都會坐我面前,跟著就攞我件嬲包著前面,跟著就開始除bra,向後挨著我享受我既<接摩>….有時佢一興起仲會擰轉身企起度,叫我用口奶佢對波….既然佢都唔驚俾人睇到(雖然有嬲包著body大部份),甘我當然唔客氣用口功玩到佢滿意…..
當然睇得佢半裸體一段時間,又係甘索到佢身體陣味,下面既反應梗係已經大到一個極點,不過喺度唔多講個下半場因為唔啱主題
最正都係佢有日下晝谷緊M,對波谷到差唔多E cup…..平時睇大波台妹露北半球就睇得多,但真係無諗過自己可以品嚐到真材實料既Ecup巨乳….果獲佢出來仲要無戴bra(因為波太大,D bra變左戴落太緊),一包件嬲,一蚊起件tee,一揸….哇屌,都唔知點用文字來形容….總之果日淨係玩佢對波都玩左半粒鐘,我對手同佢對波都有哂佢D汗水…..
不過我發覺,有時甘樣同佢過下手癮,聽著佢既喘氣聲,佢個屎忽有時又頂著自己下面,搞搞下有時變左唔只佢條癮大左,自己都想出火….果日玩甘耐E cup,條女都喘著氣話想要….但係時間所限,所以都book左第2日既酒店(跟著果日開房都真係出左4Q先飽)

呢排疫情高峰,有另一半既大家,呢排都應該難約出街,甚至都未必夠膽book酒店搞….唔知你地又點舒緩D癮呢

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-5 12:48 發表 查看引用來源
有次,ex著T-shirt係有幾個窿露下肩露少少背果種,果晚我睇真D後面無bra帶,咪問下佢囉,原來條衰妹戴緊nude bra……點知佢就話戴呢D bra其實好焗,於是就同我講…..不如你攝入去幫我除左去…..甘我地咪望下周圍趁無人我 ...
Book間高級酒店,帶埋消毒水同香水,約條女遲啲到,自己一個去check in先,將所有嘢噴晒消毒水,過一陣再噴返香水去蓋過消毒水嘅味,咁咪安心啲囉

我都照去做架🤪🤪🤪

回覆 3# mui1892 的帖子

真係好,呢啲嘢要保持住做

引用:
原帖由 go521 於 2020-4-5 21:50 發表 查看引用來源
真係好,呢啲嘢要保持住做
嘻嘻,係架,心思思,又想要約左佢後日做

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-4-5 16:34 發表 查看引用來源
我都照去做架🤪🤪🤪
假設ex仲會同緊我一齊 應該都係一樣 因為佢應該無得搞仲死得快

引用:
原帖由 高速吸引 於 2020-4-5 23:13 發表 查看引用來源

假設ex仲會同緊我一齊 應該都係一樣 因為佢應該無得搞仲死得快
嘻嘻,應該係你教壞你ex
所以佢心思思

要多多享受,不要浪費光陰。

引用:
原帖由 lee537460 於 2020-4-6 11:14 發表 查看引用來源
要多多享受,不要浪費光陰。
講得啱👍🏻👍🏻👍🏻

真係唔敢去酒店!因為有好多人租酒店做家居隔離。

前往最後回覆