上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 『回覆會員意見和選舉精華的通告』

收藏  |  訂閱
88  13.4k

做左粉絲幾年了 由三姊妹時期開始追 我認為小說有圖先致印象深刻容易代入故事中 由其對小嵐每次都想入非非 

另外發哥hea男出2了嗎

引用:
原帖由 fung2611 於 2018-2-1 04:55 AM 發表 查看引用來源
做左粉絲幾年了 由三姊妹時期開始追 我認為小說有圖先致印象深刻容易代入故事中 由其對小嵐每次都想入非非

另外發哥hea男出2了嗎
很快!3月。

新年快樂!:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

小嵐祝香討成人文學版的作者和讀者身體健康!!
:smile_o06:

janda8383
有無人睇過一篇野話兩個女仔去賓館住之後無水沖涼出完房入錯房比人搞既文丫?
:smile_o06::smile_o06:

之前有篇講個老婆叫karen,個家姐叫阿欣,有個鄰居叫gigi篇文點解冇左既??

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2018-3-3 07:01 PM 發表 查看引用來源
之前有篇講個老婆叫karen,個家姐叫阿欣,有個鄰居叫gigi篇文點解冇左既??

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2018-3-3 07:01 PM 發表 查看引用來源
呢篇個作者突然話唔寫了,跟住鎖埋帖,想 reply 都唔得

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2018-3-3 08:06 PM 發表 查看引用來源

呢篇個作者突然話唔寫了,跟住鎖埋帖,想 reply 都唔得
原來係咁,唔該晒

想問大家一條高登流小說的概念。
身為男人的你,有冇唸過你碌野點唸?特別係你打JJ或入洞既時候。
新長篇想寫男主角變左碌撚,生係個唔識既女仔身上,跟埋去女生宿舍。

引用:
原帖由 駱天龍 於 2018-3-18 02:47 AM 發表 查看引用來源
想問大家一條高登流小說的概念。
身為男人的你,有冇唸過你碌野點唸?特別係你打JJ或入洞既時候。
新長篇想寫男主角變左碌撚,生係個唔識既女仔身上,跟埋去女生宿舍。
高難度,並不容易寫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆