富臨討論區

收藏  |  訂閱
11  1.8k

富臨討論區

初來報到就見到大家日吵夜吵,會嚇親細佬架,換下話題呢不如^^各位師兄下下火吧~聽講FL好似做左隔離酒店,係咪真架?

Kormy ching甘有心機出貼,我就欣賞你毅力,我暫停運作,冇乜特別我吾上泥~免又要出字爽一下😂通關後大家玩多D女,我冇一年吾會北上,最後欣賞你kormy Ching💪

你班柒頭淨係識得番大陸打飛機,我係香港日日扑o靚模呀,柒頭 ! ! ! !

引用:
原帖由 九哥哥 於 2020-5-8 07:43 發表 查看引用來源
Kormy ching甘有心機出貼,我就欣賞你毅力,我暫停運作,冇乜特別我吾上泥~免又要出字爽一下😂通關後大家玩多D女,我冇一年吾會北上,最後欣賞你kormy Ching💪 ...
多謝你欣賞,政治ge野好複雜架,我見識少,真係唔識,所以講囡囡就算了

我都唔識政治野,總之有穩定收入,有女俾我扑就得

引用:
原帖由 kormy 於 2020-5-8 09:11 發表 查看引用來源
多謝你欣賞,政治ge野好複雜架,我見識少,真係唔識,所以講囡囡就算了
呢排多咗啲吾知乜人入嚟搞亂個場,博攬炒,等大家都冇得分享。

我建議,吾好理嗰班人,時運高,只講雞經。

引用:
原帖由 kormy 於 2020-5-7 13:03 發表 查看引用來源
初來報到就見到大家日吵夜吵,會嚇親細佬架,換下話題呢不如^^各位師兄下下火吧~聽講FL好似做左隔離酒店,係咪真架?
真。
前fl,現私約女收到風。

引用:
原帖由 comton36 於 2020-5-11 19:53 發表 查看引用來源

真。
前fl,現私約女收到風。
FL我張咭重有5千幾糸度『不知道什麼時候重開,開我也冇一年也不北上,張咭送比舊相好😜』,如果係接受我建議做私約那位,那麼是好多師兄們的福音,得20又靚女又服務好又可喉交(吾知道人人有否,冇問佢)又啜到最後一滴精才肯收囗😍,FL其中一件年輕好野😆😋

我而家扑緊o靚模呀,你班柒頭咪撚嘈喧巴閉呀!!!!!!!!

各位同道中人,大家不要私訊我問題,我從來絕小回覆,现在此區立立亂更加不會回覆,只係前日回覆哈兄,因為比面佢多年在夜遊區的貢獻,所以回覆了他,現在許多無謂人來攪事,足足摧毀了曾經好多有心師兄在此建立的一切,當然现在己不是香討夜遊區,但人仍然是那一班一起分享過國內夜遊的同道中人,你們再攪下去,只有摧毀這區~越來越少人來分享,大家希望這個局面天天這樣下去嗎?玩女嘈交講政治好冇謂,反正我冇一年不會北上,隨便你們這樣下去,對我黎講係冇影响~

前往最後回覆