上一頁下一頁
發新話題

夏天,港女走光露波

收藏  |  訂閱
161  36.3k

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-6-2 09:42 發表 查看引用來源
梗係,機會嘅野要尼就尼,點都要把握住!😏
係呀!尤其是唔知有冇下次!😬

回覆 31# licklickson 的帖子

下次?😌🤭梗係下次先算!

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-6-2 09:45 發表 查看引用來源
下次?😌🤭梗係下次先算!
咪就係!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 05:08 發表 查看引用來源

最正就係見到熟人走光,你連佢哋對lin幾大粒咩顏色都知,但係佢哋自己唔知仲會繼續同你有講有笑
係呀!真係持別興奮,好似之前我講,及到表妹粒pink的,佢唔知,果晚諗住呢個情景都打咗好多次J。

另外果次,及倒女同學粒pink的,佢又系唔知,佢已經拍拖仲有條仔,即系話我及到人地條女走光,更興奮。

仲記得有次仲及到人妻走光,係熟人,個人妻二十零歲,幾正! 岩岩生完B,所以對波變得特別挺,佢着住吊帶裙,帶住個B難免手忙腳亂,幾次烏低身加胸圍移位露出大半對波,白雪雪真係好正! 有次仲露咗乳雲,差D露埋粒的。

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-2 09:47 發表 查看引用來源

係呀!真係持別興奮,好似之前我講,及到表妹粒pink的,佢唔知,果晚諗住呢個情景都打咗好多次J。

另外果次,及倒女同學粒pink的,佢又系唔知,佢已經拍拖仲有條仔,即系話我及到人地條女走光,更興奮。

仲記得有次仲及到人妻走光,係 ...
𥄫人哋條女同人妻最正!呢啲後生人妻生完要湊細路好易走光,仲好易抽到水Tim!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-2 09:51 發表 查看引用來源
𥄫人哋條女同人妻最正!呢啲後生人妻生完要湊細路好易走光,仲好易抽到水Tim!😬
是呀.....有些人妻還自豪的俾你昅, 但千萬不要有猥瑣行為就行😝😝

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-2 09:47 發表 查看引用來源

仲記得有次仲及到人妻走光,係 ...
係啲人妻湊緊仔嗰陣係最容易走光,大家應該分享吓大家身邊呢啲人妻嘅相 😁

引用:
原帖由 MAN818 於 2023-6-2 10:16 發表 查看引用來源
是呀.....有些人妻還自豪的俾你昅, 但千萬不要有猥瑣行為就行😝😝
自唔自豪就唔知啦!不過有啲𥄫梗係𥄫!😬
同埋生完對波都大啲,更加吸引!😬

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 10:17 發表 查看引用來源

係啲人妻湊緊仔嗰陣係最容易走光,大家應該分享吓大家身邊呢啲人妻嘅相 😁
有啲𥄫已經好好,仲邊有時間影吖!😂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-2 10:17 發表 查看引用來源

熱天係屋企都著得少布,好易走光😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆