等吃花生

收藏  |  訂閱
20  2.2k

等吃花生

花生已買,等睇曱甴表演

收皮啦,你班柒頭淨係識得番大陸打飛機,我係香港日日扑o靚模呀,柒頭 ! ! ! !

引用:
原帖由 kormy 於 2020-5-9 00:17 發表 查看引用來源
好言相勸唔聽,係要踩到上心口,ok!!!
"香港中心的主題"
我限你三日內(5月12號之前)同我道歉,私下pm都ok,否則調返轉,我會去報警舉報呢個論壇,等警方慢慢查你地,只要有人講過反中言論的,我都會cap圖,時間問題,邊個都走唔甩!!其他人都 ...
岩岩打左去差館查詢點樣可以舉報你地!

附件

引用:
原帖由 kormy 於 2020-5-9 00:17 發表 查看引用來源
"香港中心的主題"
我限你三日內(5月12號之前)同我道歉,私下pm都ok,否則調返轉,我會去報警舉報呢個論壇,等警方慢慢查你地,只要有人講過反中言論的,我都會cap圖,時間問題,邊個都走唔甩!!其他人都 ...
算把啦,黃人同曱甴係咁賤格架啦,掟磚飛鐵枝都夠胆話只係和平示威手無寸鐵,而且一開始就利用文宣去撕裂年青人同父母關係,又霸道滅聲唔準人有其他意見,曱甴圍毆私了無辜市民都唔割蓆,仲要作文宣話對方抵死,見到都佛都有火,同埋黃人最叻就叫人衝,人地仆街自己就食野旅行週圍打咭,見唔少呢D賤格無恥貨色!
所以呢D人鬧完咪算囉,自己無謂動氣,佢地自有天收!

引用:
原帖由 kormy 於 2020-5-8 08:48 發表 查看引用來源
有無問你食咗藥未呀?
記緊查埋我呀,唔該。

引用:
原帖由 kormy 於 2020-5-9 00:48 發表 查看引用來源
問成點呀?
冒警/公職人員失當坐幾多碌呀?

引用:
"香港中心的主題"
哎喲喲!狼人尾巴咁就露出來鳥!🤣🤣🤣
三日太耐喇!三個鐘吖!
差佬it部咁強大,洗乜你cap圖啫!你之前真身話架

餵,吾記得提你呀!
口供紙記得cap埋上黎喎,
但系千萬吾好搵網上果D去改圖,
吾系你就多條偽做文書架喇!😆

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-5-9 02:22 發表 查看引用來源
算把啦,黃人同曱甴係咁賤格架啦,掟磚飛鐵枝都夠胆話只係和平示威手無寸鐵,而且一開始就利用文宣去撕裂年青人同父母關係,又霸道滅聲唔準人有其他意見,曱甴圍毆私了無辜市民都唔割蓆,仲要作文宣話對方抵死,見到都佛都有火,同埋 ...
岩,曱甴最鐘意老屈,淨係相信自己幻想ge野,自己覺得係就一定係,完全無用腦同理智去諗野,完全係有妄想同被害症,如果佢地夠證據,平時又奉公守法,完全無犯法無痛腳比人渣住,而又唔怕去警局自動送頭的話,一早就報左警啦,仲等到而家係呢度9吹??其實係度無論點屌我都無用架喔,網絡黎咋,完全不痛不癢,又唔會少左條毛XDD師兄我已經知道點做,對付智障,無視佢地係最好方法,因為佢地係社會失敗的一群,係現實完全無成功感,因為自卑,所以先會在網絡9叫,可憐......
都係果句,歡迎告我,有證據係就快d啦,因為有追究期限架,過左想告都無得告架啦,年輕人

我就係版主!!!!!!!!! 我就係秩序!!!!!!!!!!!!
我就係版主!!!!!!!!! 我就係秩序!!!!!!!!!!!!

前往最後回覆