上一頁下一頁
發新話題

[14/6] 星期六晚~~好耐無去水都玩 想組個團 邊個有興趣~~~~~~~[完滿結束]~

收藏  |  訂閱
166  4.7k

引用:
原帖由 hkqwerty 於 2008-6-19 12:25 AM 發表

可以呀...無問題~~~~
幾時又再去玩啊:smile_41:      哈哈 好悶呀:smile_13:

引用:
原帖由 wujitai520 於 2008-6-26 05:37 AM 發表

幾時又再去玩啊:smile_41:      哈哈 好悶呀:smile_13:
聽晚我同d friend去,有冇興趣一齊玩?

引用:
原帖由 奪命老妖. 於 2008-6-26 05:40 AM 發表

聽晚我同d friend去,有冇興趣一齊玩?
哈....你唔係俾佢知呀....有人明明講左聽晚唔返嫁...
而家又問人幾時上去玩.....勁有問題囉:smile_30:

引用:
原帖由 秋本直樹~ 於 2008-6-26 08:11 PM 發表

哈....你唔係俾佢知呀....有人明明講左聽晚唔返嫁...
而家又問人幾時上去玩.....勁有問題囉:smile_30:
無阿 - -今個月係5番阿:smile_34:   下個月想反去玩玩:smile_13:

回覆 164# 的帖子

下個月都想返去玩玩.....等我地又plan一plan先...

引用:
原帖由 hkqwerty 於 2008-6-29 12:24 AM 發表
下個月都想返去玩玩.....等我地又plan一plan先...
好啊  等你約個時間啊:smile_38:

7月中到又想去水都玩玩tim:smile_30:  玩完去dup骨-0-正骨黎 ok豪華       到時有無人想去ga  時間未定 - -應該都係7月中甘上下                                    

-0-團長 7月中開團在去玩啦--好耐未開團啦:smile_34:  哈哈:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆