上一頁下一頁
發新話題

COPY手記........ (第1至15回)

收藏  |  訂閱
1.1k  136.6k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-1 12:24 PM 發表
昨晚星期六,同班網友殺上向西,諗住見一個,殺一個咁話,因為呢班系餓中之狼!:smile_30:
...
ching, 唔係唔信你...不過有少少懷疑..
向西女不惱唔會吹ga wor...仲要係快仔..
邊有可能呀!!!!!

多謝C兄報告

引用:
原帖由 beman05 於 2008-6-1 01:44 PM 發表

ching, 唔係唔信你...不過有少少懷疑..
向西女不惱唔會吹ga wor...仲要係快仔..
邊有可能呀!!!!!
我唔知佢,但我果件係袋吹:smile_45::smile_45::smile_45:

推左先睇

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-1 02:14 PM 發表

我唔知佢,但我果件係袋吹:smile_45::smile_45::smile_45:
巴司...又見到你:smile_38:

有 ching :smile_41: 又話向西打風 ??????

引用:
原帖由 糖衣陷阱 於 2008-6-1 02:22 PM 發表
巴司...又見到你:smile_38:
hi:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 fhung 於 2008-6-1 02:24 PM 發表
有 ching :smile_41: 又話向西打風 ??????  
無懼風雨:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 真巴司 於 2008-6-1 02:31 PM 發表

hi:smile_30::smile_30::smile_30:
仲有冇同gin上去玩呀:smile_38:

引用:
原帖由 糖衣陷阱 於 2008-6-1 02:34 PM 發表
仲有冇同gin上去玩呀:smile_38:
好耐都冇囉:smile_13::smile_13::smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆