上一頁下一頁
發新話題

[14/6] 星期六晚~~好耐無去水都玩 想組個團 邊個有興趣~~~~~~~[完滿結束]~

收藏  |  訂閱
166  4.7k

c兄==我唔去不過我都行過十卜你先丫

引用:
原帖由 kingwolf 於 2008-6-9 05:24 AM 發表
水都 ok 我報名
好呀...到時玩得開心O的啦~~你PM你聯絡方法給我吧~:smile_35:

引用:
原帖由 苦男仔 於 2008-6-9 02:01 PM 發表
c兄==我唔去不過我都行過十卜你先丫
多謝BROTHER先~等下次有機會再玩過~~

引用:
原帖由 kelvintamxp 於 2008-6-9 10:29 AM 發表
HIHI,  我又想玩~~~~~~~~~
好呀...到時玩得開心O的啦~~你PM你聯絡方法給我吧~

引用:
原帖由 意大粉 於 2008-6-9 08:52 AM 發表
c兄..我pm唔到比你(可能我唔識)
你pm我啦...thx...
死火啦..我都SEND唔到PM俾你.~~點算好呢~

星期6晚我應該都同我d fd系水都.....
甘玩邊邊好???

$150難d喎....
唔好唔記得星期6d房系拍賣ge..
中房過千好正常,除非你識得高級小小ge,又或者好好好早拎定就好d..
不過佢地又話要6點後先有得拎.....有d矛盾...
不過多人就始終好玩d...同埋要平d....哈哈哈

回覆 15# 的帖子

我留msn你加我
[email protected]

引用:
原帖由 andylaulau 於 2008-6-9 11:48 PM 發表
星期6晚我應該都同我d fd系水都.....
甘玩邊邊好???
咁同妳fd 1齊黎啊@@多d人好玩d嘛  妳d fd點睇

引用:
原帖由 andylaulau 於 2008-6-10 02:02 AM 發表
$150難d喎....
唔好唔記得星期6d房系拍賣ge..
中房過千好正常,除非你識得高級小小ge,又或者好好好早拎定就好d..
不過佢地又話要6點後先有得拎.....有d矛盾...
不過多人就始終好玩d...同埋要平d....哈哈哈
-.-我5知星期6 房係拍賣ge...  -0-因為我去多數都係星期5晚:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆