上一頁下一頁
發新話題

[14/6] 星期六晚~~好耐無去水都玩 想組個團 邊個有興趣~~~~~~~[完滿結束]~

收藏  |  訂閱
166  4.7k

:smile_13: 請問你地係唔係睇緊波so未訓呢??

引用:
原帖由 秋本直樹~ 於 2008-6-10 02:47 AM 發表
:smile_13: 請問你地係唔係睇緊波so未訓呢??
-.-5係啊 訓5著姐

引用:
原帖由 wujitai520 於 2008-6-10 02:49 AM 發表

-.-5係啊 訓5著姐
我仲以為係添.....我上星期去完....我都好耐無去嫁啦水都....之前一直都覺得水都唔好玩
但係上次去返就唔知點解幾好玩...唔知係唔係耐無玩!!:smile_13:

引用:
原帖由 秋本直樹~ 於 2008-6-10 02:50 AM 發表

我仲以為係添.....我上星期去完....我都好耐無去嫁啦水都....之前一直都覺得水都唔好玩
但係上次去返就唔知點解幾好玩...唔知係唔係耐無玩!!:smile_13:
妳上星期幾去@@  可能8仔關左ga關係掛 水都呢排都多左ok多人.. 最重要-.-索女多左

引用:
原帖由 wujitai520 於 2008-6-10 02:54 AM 發表

妳上星期幾去@@  可能8仔關左ga關係掛 水都呢排都多左ok多人.. 最重要-.-索女多左
係呀....哈:smile_30: ~~真係多女左....so我都覺得眼前一亮....上星期一~2號呀....
我3點幾都仲有好多女係舞池....我仲第1次見咁主動既女仔....:smile_30:

引用:
原帖由 wujitai520 於 2008-6-10 02:54 AM 發表

最近水都真係多左好多索女....

引用:
原帖由 秋本直樹~ 於 2008-6-10 02:57 AM 發表

係呀....哈:smile_30: ~~真係多女左....so我都覺得眼前一亮....上星期一~2號呀....
我3點幾都仲有好多女係舞池....我仲第1次見咁主動既女仔....:smile_30:
係啊@@過下眼福都好:smile_13:

引用:
原帖由 意大粉 於 2008-6-10 02:58 AM 發表

最近水都真係多左好多索女....
係啊. 星期6晚應該會仲好玩啊:smile_34:   期待14號呀 希望籌夠人拉

引用:
原帖由 wujitai520 於 2008-6-10 03:02 AM 發表

係啊. 星期6晚應該會仲好玩啊:smile_34:   期待14號呀 希望籌夠人拉
星期六既話我唔係太大期望....因為我一向都唔贊成星期六去玩既...

水都舞池已經細又迫....而家8仔收埋....更加多人...點玩呢~~

得個迫字......:smile_27:

引用:
原帖由 秋本直樹~ 於 2008-6-10 03:05 AM 發表

星期六既話我唔係太大期望....因為我一向都唔贊成星期六去玩既...

水都舞池已經細又迫....而家8仔收埋....更加多人...點玩呢~~

得個迫字......:smile_27:
咁又係   @@妳有無報名去呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆