上一頁下一頁
發新話題

20/6 RICHY 型男索女Clubing Party

收藏  |  訂閱
72  2.5k

引用:
原帖由 coolam 於 2008-6-19 02:42 PM 發表

Richy間場出名多靚女~~
你都咁問得~你應該唔會係d有女坐係度都唔會上去招呼個d怕羞仔掛:smile_30:
咁要睇睇我當時有無醉啦...醉左乜都做得出架...
正常時, 係男係女都會飲幾杯gei..

20號, 去唔到啦, 今晚上去玩, 星期六放工又上...
點都要有一日係香港的(有時唔好去到咁盡, 唔係好易出事)

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-19 02:48 PM 發表
20號, 去唔到啦, 今晚上去玩, 星期六放工又上...
點都要有一日係香港的(有時唔好去到咁盡, 唔係好易出事)
唔緊要~~下次有機會一起玩~~

引用:
原帖由 coolam 於 2008-6-19 02:54 PM 發表

唔緊要~~下次有機會一起玩~~
你地家下有幾人?
落到去食乜野多呀?

引用:
原帖由 ray_liu 於 2008-6-19 12:12 PM 發表
香港靚女MODEL? 仲要一班? 係真唔係架?
條友冇同我提過喎....:smile_40:

咪即係 "吹" 架囉!!

係呀, starzpeople 同 elite D女同你去添!!

返大陸落D就落D啦..club 咩 bing 啫!!!

呢條友連 clubbing 都未知點解!!! :smile_30:

引用:
原帖由 kenjji 於 2008-6-19 03:05 PM 發表

咪即係 "吹" 架囉!! 係呀, starzpeople 同 elite D女同你去添!!返大陸落D就落D啦..club 咩 bing 啫!!!呢條友連 clubbing 都未知點解!!! :smile_30:  
酒吧(BAR)同DISCO,都唔識分?:smile_39:

C兄玩得開心D啦 :smile_42:

唔去都推一下

location in hk or china?

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-19 02:58 PM 發表

你地家下有幾人?
落到去食乜野多呀?
仔7個以上~~
飲黑牌~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆