上一頁下一頁
發新話題

7月5日石龙仁k团开始接受报名

收藏  |  訂閱
309  5.1k

好耐無見 . . .  推推再講:smile_04:

我今個禮拜 OK呀 . . . 但要星期四至 confirm 到.   

到時再正式報名 :smile_15:   見到你哋 d 包膠, 攪到我9都痕:smile_47:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-7-1 09:48 PM 發表
我今個禮拜 OK呀 . . . 但要星期四至 confirm 到.   

到時再正式報名 :smile_15:   見到你哋 d 包膠, 攪到我9都痕:smile_47:
乜野報告.........點解我睇唔到

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-7-1 09:57 PM 發表

乜野報告.........點解我睇唔到
你都唔去... 唔好睇喇:smile_30:

"CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉" 包膠呀!!! :smile_46:
我 6-14 都有嚟, 不過無乜出聲, 你可能唔記得我啫.  長空 C Hing  :smile_15:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-7-1 10:03 PM 發表
"CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉" 包膠呀!!! :smile_46:
我 6-14 都有嚟, 不過無乜出聲, 你可能唔記得我啫.  長空 C Hing  :smile_15:
But this tour is 石龙.... ,
PS: 6-14 我都有去

推爆你~~~~~~~~~~  :smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-7-1 10:00 PM 發表

你都唔去... 唔好睇喇:smile_30:
:smile_30: :smile_30:  係噃, CP嗰邊都唔見你.   做乜唔一齊玩:smile_30:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-7-1 10:05 PM 發表

But this tour is 石龙.... ,
PS: 6-14 我都有去
太多 C Hing. 好難記得晒 :smile_42:
ps. 我第二日有去飲茶:smile_15:

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2008-7-1 10:06 PM 發表

:smile_30: :smile_30:  係噃, CP嗰邊都唔見你.   做乜唔一齊玩:smile_30:
上星期6係深圳:smile_30: ... 正骨, 個個星期cp ...重皮呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆