上一頁下一頁
發新話題

[14/6] 星期六晚~~好耐無去水都玩 想組個團 邊個有興趣~~~~~~~[完滿結束]~

收藏  |  訂閱
166  4.7k

引用:
原帖由 wujitai520 於 2008-6-10 03:08 AM 發表

咁又係   @@妳有無報名去呢
哈~~無呀~~我行過黎吹下水咋...

因為落d我都有興趣嫁....不過而家少去姐

咁岩有人生日先返水都姐..如果唔係係hk玩算!!:smile_30:

引用:
原帖由 秋本直樹~ 於 2008-6-10 03:10 AM 發表

咁岩有人生日先返水都姐..如果唔係係hk玩算!!:smile_30:
喔... 原來係咁  累了 訓了 下次傾啦  晚安

星期6去我唔到~~但支持支持~~

星期6六人   1人150$可以开到中房?

Push!!:smile_34:

引用:
原帖由 wujitai520 於 2008-6-10 02:46 AM 發表

-.-我5知星期6 房係拍賣ge...  -0-因為我去多數都係星期5晚:smile_40:
咁洗唔洗收多少少呀...~~初頭以為夠~咁多位兄弟可唔可以俾O的意見呀.~
最緊要計得清清楚﹐大家玩得開心唔洗洩錢就得~

引用:
原帖由 沉完又尋 於 2008-6-10 12:01 PM 發表
星期6六人   1人150$可以开到中房?
咁你覺得洗唔洗改收費呀.~...~~初頭以為夠~唔知星期六係要落BID~~兄弟們可唔可以俾O的意見呀.~:smile_24:

引用:
原帖由 秋本直樹~ 於 2008-6-10 03:10 AM 發表

香港邊樹玩多呀.~:smile_35:

引用:
原帖由 andylaulau 於 2008-6-9 11:48 PM 發表
星期6晚我應該都同我d fd系水都.....
甘玩邊邊好???
再唔係JOIN一齊玩都OK呀.~

$150抵玩
push

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆