上一頁下一頁
發新話題

5/7 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程人仔350).......P.46有相睇

收藏  |  訂閱
712  17.3k

勁推一野先!!! :smile_15:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-30 02:10 AM 發表
系呀,收到兩張,無陰公!:')
好慘呀。
我摸過你比我果張假人仔...
真係好難分...
同埋講真...當然唔通張張check咩...
可能d ching都唔知係假的...:smile_39:

我終於知你點解收港幣...

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-30 11:37 AM 發表

好慘呀。
我摸過你比我果張假人仔...
真係好難分...
同埋講真...當然唔通張張check咩...
可能d ching都唔知係假的...:smile_39:

我終於知你點解收港幣...
難言之隱!

copy....比你既人一定唔係我.........
因為我係比港紙既...:smile_38:
邊個咁對你呀...團長
引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-30 02:10 AM 發表

系呀,收到兩張,無陰公!:')

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-6-30 12:14 PM 發表
copy....比你既人一定唔係我.........
因為我係比港紙既...:smile_38:
邊個咁對你呀...團長
知道,可能佢都唔知的,無辦法啦!

5/7 又來啦......可惜今次攞唔到visa啦.....
copy兄, 你20/7後唔得閒.....咁會唔會有接手人....如bill兄:smile_41:
因為大家都玩得好高興

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-6-30 12:28 PM 發表
5/7 又來啦......可惜今次攞唔到visa啦.....
copy兄, 你20/7後唔得閒.....咁會唔會有接手人....如bill兄:smile_41:
因為大家都玩得好高興
你接手都得架

無德無能(唔係性無能呀)既我又何苦去出醜呢:smile_27:
叫我幫手還可以....亦都一定會幫........
因為我同居女女, 會響7月尾去旅行...我又可以free啦

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-6-30 12:42 PM 發表
無德無能(唔係性無能呀)既我又何苦去出醜呢:smile_27:
叫我幫手還可以....亦都一定會幫........
因為我同居女女, 會響7月尾去旅行...我又可以free啦
咁咪出黎玩囉,
你都熟曬路

支持下先~~~~~~~~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆