上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《7月12號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
338  11.0k

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-5-27 10:18 PM 發表

你有靚女係身邊.....阿爸姓乜都唔知啦............:smile_30: :smile_30:
:smile_44: 你玩到幾點走??

呢個星期日去長隆歡樂世界玩. 有無兄弟會搵埋阿嫂一齊去玩?
已定玩星期日, 一 呢2日

引用:
原帖由 bee141 於 2008-5-27 10:12 PM 發表

屌~~~我都唔知邊個打邊個........
著熱褲, 啡色曲髮, 坐o係joey隔離.
我走o個時佢真係開架benz送我地2個返屋企 :smile_27:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-5-27 09:49 PM 發表
我要君君.............................:smile_13: :smile_13:
唔過電呀~ 算把啦你 :smile_03:

呢個星期又要暫停~ 下星期再聚啦~
我會叫團長唔好再搵咁多女出來~ 埋單好甘 :smile_29:
我數過o個晚最多o個時有11個囡囡 :smile_29:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-5-27 10:40 PM 發表

我走o個時佢真係開架benz送我地2個返屋企 :smile_27:
甘搞野.......甘近仲要坐車返去

引用:
原帖由 bee141 於 2008-5-27 10:47 PM 發表

甘搞野.......甘近仲要坐車返去
咁有順風車坐. 無理由唔坐唧~ :smile_04:
星期日有無興趣同4眼妹一齊去玩?

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-5-27 10:41 PM 發表

唔過電呀~ 算把啦你 :smile_03:
我一定努力........走著瞧.....:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-5-27 10:40 PM 發表

佢飲左咁多你都仲坐??
好膽色............

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-5-27 10:43 PM 發表
呢個星期又要暫停~ 下星期再聚啦~
我會叫團長唔好再搵咁多女出來~ 埋單好甘 :smile_29:
我數過o個晚最多o個時有11個囡囡 :smile_29:
都好.....今星期去群聚~溝下好都好
今次我都唔係飲左好多
唔知係咪上次飲醉唔見左銀包........飲都就住飲
今次飲唔夠5成.......走時仲有一渣...想飲埋先走但又無人陪.:smile_13: :smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆