上一頁下一頁
發新話題

sam組-6月30日RICHY酒吧團(有相)已成團

收藏  |  訂閱
234  11.7k

sam組-6月30日RICHY酒吧團(有相)已成團

5月31日星期6既face酒吧團開頭出了少少問題(呢個問題我搞咁耐未出現過),好在之後大家都玩得開心,唔係真係過意唔去啦,特別要多謝阿布既幫忙....thx兄弟

團長:Sam
時間:6月30日星期一晚上22:30開始

地點:RICHY酒吧:smile_40: (春風路)
幾錢:男仔$450人仔,女仔free(5月31日有份去face既既朋友,下次join可以平$50,因為個日令到大家比多左少少錢,sorry)
人數:3-10人(book sofa)人數有限........

報名方法~打電話比我或P M 留低電話:smile_40:
放飛機者:smile_22: 將受到xyz....同black list:smile_44:

*截止時間~6月30日18:00

團友須知~1)此團謝絕黄賭毒
              2)請小心保管財物

3)自行介女
              4)唔飲得者,切勿激動
              5)二五仔,殺無赦
              6)人到請自行付款

已報名人士:
1.)本人(sam)
2.)sam fd(ivan)
3.)Holy.Hole(何利好:smile_40: )
4.)chanedd(阿da)

5.)huog122000
6.)神秘人
7.)神秘人 fd
8.)神秘人 fd2
9.)神秘人fd3
10.)神秘人fd4

07年12月1日yellow酒吧party

07年9月15日amari酒吧的生日party+其他唔記得左日子既party相

[
img]http://farm3.static.flickr.com/2192/2186580787_7bf1dce932.jpg?v=0[/img]

推~~~~~~~~~~~~~~~:smile_15:

ad:

由衷的感謝您的分享...........

引用:
原帖由 盤古 於 2008-6-2 02:18 AM 發表
推~~~~~~~~~~~~~~~:smile_15:
推完就要去啦
哈哈

:smile_34:  老 SALES :smile_34:

阿Sam你好熟面口下喎, 好似係同事呵呵

引用:
原帖由 cpw_112728 於 2008-6-2 03:18 AM 發表
阿Sam你好熟面口下喎, 好似係同事呵呵
你係邊個呀????

引用:
原帖由 ckxxx 於 2008-6-2 03:08 AM 發表
:smile_34:  老 SALES :smile_34:  
sales就咁當
但我都係想大家都開心玩下
多d人好玩d
因為我見都冇人搞face同richy
其他場我唔想搞,d酒又貴又唔好玩
而且又有人搞(其他個d場有得分返比d搞手,咁咪有錢分啦,都唔少ga:smile_40: )
咁緊係冇人搞face同richy啦(因為冇錢可分)明白未??

哈哈, MO Sam 你估下我係邊個:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆