上一頁下一頁
發新話題

[米高庸筆&相集Part3完]三月珠海夜遊- 夜探蓮花路 - 情迷酒吧街 -色慾休閒桑拿

收藏  |  訂閱
568  44.3k

[米高庸筆&相集Part3完]三月珠海夜遊- 夜探蓮花路 - 情迷酒吧街 -色慾休閒桑拿

三月珠海夜遊- 夜探蓮花路 - 情迷酒吧街 -色慾休閒桑拿

有緣人進此 本故事純粹真心分享 並非收費廣告  
本故事會分為四部份
-#1 夜探蓮花路:smile_38:
-#2 情迷酒吧街
-#3 色慾休閒桑拿
-#4 夜遊珠海後感及指南

珠海 是一個令我既耳熟能詳卻從不熟識 從未踏足過的地方

在此夜遊區 時常會有圖文並有的好報告
小弟亦不時讀下書 做下功課 等以後唔洗成日去發問區:smile_40:

------------------------------------------------------

男人最失意的事往往離不開 金錢 與 女人
金錢方面 托賴 足夠小弟洗用
經常兩地穿梭的小弟 亦有沉船 棄船 的一天
古人失意時 寄情於山水 酒色
小弟何妨不試試呢?!:smile_39:

------------------------------------------------------

就是以上兩個背景 : 於是促成了今次的珠海夜遊....
及後應承過此台的一個朋友 本文不會爛尾 哈..哈..哈..:smile_30:

時間 : 2008年3月1-2日
地點 : 淡水 -> 珠海 -> 澳門
人物 : 米高 + 我們這一群的機場工作者 GxxY(相信酒吧團的朋友都一定識 Polyxxx....今次都好多謝佢幫手影左好多相)

上星期五晚7:00二人同行約定於上水火車站往羅湖羅口進發..
7:30pm -> 羅湖商業城淡水車站往花街出發
9:00pm -> 到達淡水 比原定時間遲左20分鐘
落車已經感到寒風撲面 比深圳的溫度還要低幾度 更令我覺得特別孤單
先到車站旁的新美味 食個晚飯 飲杯啤酒 暖一暖胃
9:30pm -> 先前已經跟淡水Mark約定到佢主場SN睇下大波妹:smile_47:
主場見到Mark與三位師兄係道飲酒吹水 心想 難道無女??
.........
原來今天非常旺場 而且亞Mark人緣又好 好多老友捧場
搞到無晒房 幸好我跟傳說中的37C奶包仔入左房檢查左身體
屬AA+ :smile_47: 各位師兄有興趣就自己PM比魔鬼團長啦
網址如下 :
http://www14.188channel.com/viewthread.php?tid=6560768&highlight=%2Bsaxmark
http://www14.188channel.com/viewthread.php?tid=6578217&highlight=%2Bsaxmark

抱著 "大佬唔食 細佬都要食" 的 救國心態
縱使時間已踏凌晨 我 飛機仔 俊二萬 仍然永不放棄找尋好野
才不致於令細佬失望
手指一算 已經去了超過八間了
中X 瀟X 安德X 魯X 星X會所 X晶...
終於在西X大酒店 食左個大餐
盛惠3張毛主席

------------------------------------------------------------

第二朝早起床已經下午兩點 同飛機仔吃過午餐
然後就坐車回深圳 大約下午4點 天朗氣清
Sunny day. No clouds at all. What a beautiful day! :smile_40:
於是我們正式向珠海出發!!!!:smile_38:

-------------------------------------------------
深圳 往 珠海拱北 的車程 為 人仔120 車程約3小時
途經 京珠高速 車程約2小時的時候會有停站讓乘客如廁

車程雖然足足三小時 但一路的風景不分不錯
看著大海 觀想日落 好有Hotel Calfornia的感覺
不經不覺太陽已經落山了 而我們亦到達了終點站
拱北關口

關口外圍的廣場 :

不經不覺差不多九點了 該是時間食晚飯了
珠海飲飲食食都好經濟 跟深圳差不多
我跟飛機仔兩個人 四菜一湯也不用一百五十 :smile_30:

兩個人周圍走周圍遊 終於遊到去...

行過一條街見到間野喎...出面D女都唔錯:smile_30:

其實蓮花路唔係好長 大約六條街啦:smile_30:
不過呢間 ”天上人間” 都算係幾出名的夜場

Part I 就差不多寫完了
聽晚Post段短片比大家睇
D企街Quality:smile_46:

本故事會分為四部份

-#1 夜探蓮花路
-#2 情迷酒吧街:smile_38:
-#3 色慾休閒桑拿

引上圖 見到拱北昌安商場嗎?
常常在討論區見到什麼x安好世界桑拿 x安酒店桑拿
就在附近:smile_47:
--------------------------------------------
酒吧街

以下是其中一間街吧 有靚女陪你玩
飲到醉醺醺的時候 企街就會過黎搵生意喇:smile_30:
見唔見到鬼佬? 個面都幾多....

飛機仔與我二人在酒吧街視察下
突然大叫一聲 :
"靚仔 過黎飲酒啦"
遠處傳來靚女的呼叫聲
行埋去睇下 都幾吸引
於是就坐低 飲下酒喇:smile_30:
我地去個間叫星月咖啡吧

入面有5個靚女 陪你玩 陪你傾計 正!!!
其中兩個 :

飛機仔 我 黎個合照先:smile_30:

呢個既拳手都幾Nice
飛機仔唔識去廁所
相中個個就拖住佢入廁所
嘩....睇下手錶 去左廁所成廿分鐘
搞D咩呀?!!!:smile_30:

飲到咁上下 2點閃人 我地飲得唔多
每人都係約人仔100:smile_30:
即刻飛去SN先:smile_30:

本故事會分為四部份

-#1 夜探蓮花路
-#2 情迷酒吧街
-#3 色慾休閒桑拿:smile_38:

蓮花路真係睇到我噴晒血 波濤洶湧 D企街跑黎跑去
細佬都睇到充晒血 ......唔掂......即刻飛去桑拿一條龍先!:smile_47:

行左5分鐘 去到水灣路 E! 有間健康中心喎:smile_46:

名豪商務健康中心
位於水灣路19號 (交通大廈酒店2-3樓)
大家可以搵張經理 :smile_04: 人仔300全包
環境唔錯 睇相!

經理好識做 唔洗3分鐘
8條囡慢慢排排企成一行 有4個可食用:smile_40:
我mark左佢.............四川妹 約168cm高
樣 : 75分
身材 : 90分 35 25 35!
服務 : 90分 珠海出左名服務好

一條龍招式來來去去都係咁 不用詳述..........睇相

大家有機會可以去試下啦
Part3完

本故事會分為四部份
-#1 夜探蓮花路
-#2 情迷酒吧街
-#3 色慾休閒桑拿
-#4 夜遊珠海後感及指南:smile_38:

返大陸按摩 聽晚再寫 886:smile_38:

:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: 支持呀!

:smile_38: 頂頂先

[fly]寫埋先好走呀米高:smile_22: :smile_22: [/fly]

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-3-5 10:28 PM 發表
寫埋先好走呀米高:smile_22: :smile_22:  
你知我架啦:smile_30: 今次應承你唔爛尾:smile_43:

多謝 財財 笑看華哥:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆