上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.1k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:21 PM 發表
收到好多網友PM,想問X倫大鐵倉位置,咁不如與眾同樂。
由本人親自帶隊,至在分享美人與美酒,並不含商業元素,只限12人。
星期六當天,自行上CP,如不知點去,可Call本人同往,深圳火車站售票處等,時間為三點。
...
你係唔係講你上次X倫大鐵倉個post先?

:smile_46::smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:21 PM 發表
收到好多網友PM,想問X倫大鐵倉位置,咁不如與眾同樂。
由本人親自帶隊,至在分享美人與美酒,並不含商業元素,只限12人。
星期六當天,自行上CP,如不知點去,可Call本人同往,深圳火車站售票處等,時間為三點。
...
老闆你好! 受唔受我巴仔玩呀?

不過我喺度得罪人多, 驚到時俾人打會映及池魚......

引用:
原帖由 雞巴謙莫域 於 2008-6-9 09:06 PM 發表

老闆你好! 受唔受我巴仔玩呀?

不過我喺度得罪人多, 驚到時俾人打會映及池魚......
歡迎參加平K團!

[quote]原帖由 真巴司 於 2008-6-9 09:06 PM 發表

你係唔係講你上次X倫大鐵倉個post先?

YES

引用:
原帖由 盤古 於 2008-6-9 08:42 PM 發表
唔係,係星期日有人𥄫住啫!如果甩到身前日都同D師兄上咗沙灣啦!:')
可以一早走架!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 09:15 PM 發表

可以一早走架!
早走插多獲:smile_47::smile_47::smile_47:

This week ???

引用:
原帖由 像我這一種男人 於 2008-6-9 09:19 PM 發表
This week ???
6月14日

間場既 K 女行幾多 ? :smile_41: :smile_41:

引用:
...
有專人帶往大鐵倉搵女,包夜五舊水。
...
應該唔係掛...:smile_41::smile_41::smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆