上一頁下一頁
發新話題

21/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).......已完成

收藏  |  訂閱
600  10.7k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 03:44 PM 發表

個日我揀左個賣剩蔗,做得一次,好慘!:smile_30:
COPY兄,我提議你應該打包'哈妹'去玩嘛!咁咪有保證囉!:smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-6-17 03:55 PM 發表

COPY兄,我提議你應該打包'哈妹'去玩嘛!咁咪有保證囉!:smile_40: :smile_40: :smile_40:  
向西打包好貴,要1000銀左右,仲唔知包台費未,有次多口問個女女價!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 03:32 PM 發表

系咪?點腳軟?

我下次想搵佢試下!:smile_30: :smile_30:
飯前一次, k完3次囉...
訓訓下吹。

我記得唔係第一個倉找到的女。

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-17 03:32 PM 發表

有冇相,我唔係好記得
冇相。:smile_39:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-17 03:57 PM 發表

向西打包好貴,要1000銀左右,仲唔知包台費未,有次多口問個女女價!:smile_30:
你叫得條哈妹就一定預左貴過去大倉,仲要包埋交通,不過見條哈妹都幾正,一千我覺得都值得既。:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-6-17 04:10 PM 發表

你叫得條哈妹就一定預左貴過去大倉,仲要包埋交通,不過見條哈妹都幾正,一千我覺得都值得既。:smile_04: :smile_04:
師兄........你簽名檔的女,都好正喎

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-6-17 04:10 PM 發表

我都覺得值

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-17 04:21 PM 發表

我都覺得值
哈..........又黎同我爭

我考慮緊搵人打實你

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-6-17 04:25 PM 發表

哈..........又黎同我爭

我考慮緊搵人打實你
我reply錯左呀, 改返啦。你睇多次, 我係想話哈妹值一千。

唔好打我啦, 唔好迫我破戒。:')

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-17 04:32 PM 發表

我reply錯左呀, 改返啦。你睇多次, 我係想話哈妹值一千。

唔好打我啦, 唔好迫我破戒。:')
向西妹未必去咁遠,何況我都唔會買飯盒上酒樓食飯!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆