上一頁下一頁
發新話題

28/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程人仔350).......已完成25人之旅

收藏  |  訂閱
880  16.0k

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-23 11:14 AM 發表
昨晚OK嘛?有無好野搵到?
我想講, 我果件 我好like

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-23 11:18 AM 發表

你無留NO.?

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-23 11:18 AM 發表

嘩,仲唔拿拿聲上去,就今晚出發啦!:smile_30:

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-23 11:14 AM 發表
昨晚OK嘛?有無好野搵到?
一般啦,你個件比人打包走左!:') :')

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-23 11:23 AM 發表
你無留NO.?
佢冇電話, 佢留了她姐姐的電話給我....但打親去都話暫時無時接通.....可能留錯了....

佢留左qq比我, 為左咁....我又再次裝返我刪除左好耐既qq........
但我add佢唔到.......
我竟有點心急如焚的感覺....:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-23 11:26 AM 發表

嘩,仲唔拿拿聲上去,就今晚出發啦!:smile_30:
今晚梗係唔得啦。:smile_27:
聯絡到佢先啦。

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-23 11:28 AM 發表

佢冇電話, 佢留了她姐姐的電話給我....但打親去都話暫時無時接通.....可能留錯了....

佢留左qq比我, 為左咁....我又再次裝返我刪除左好耐既qq........
我竟有點心急如焚的感覺....: ...
對你很好嗎?下次上去大倉再找她喇!早D去應該找到的,不用擔心

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-23 11:28 AM 發表

我竟有點心急如焚的感覺....: ...
路過............睇到呢段都要回應下 '
"咁正!!!"

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-23 11:40 AM 發表

路過............睇到呢段都要回應下 '
"咁正!!!"
你唔會笑我丫嘛?

COPY 仔又開團,當然要morning push 喇!:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆