上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.1k

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

6月14日 CP 唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉......................戰地拍攝..(冒比狼友追殺完成作品)
http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=7355315&extra=&page=40

6月14日 CP 唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉.......................戰後包膠!
http://www12.188channel.com/viewthread.php?tid=7290025&extra=page%3D2&page=28

今個星期又吹雞,因為我老友又想去,歡迎新人參加!
上次參加團友反映,晚餐未盡如意,我會盡力同老板商量,做到最好,如許可的話,加點海鮮!

收到好多網友PM,想問X倫大鐵倉位置,咁不如與眾同樂。
由本人親自帶隊,至在分享美人與美酒,並不含商業元素,下限20人。

(6月28日)星期六當天,自行上CP,如不知點去,可Call本人同往,深圳火車站售票處等,時間為三點。

行程:

(1) 自行到達CP,坐車往指定地點餐廳集合,到時在餐廳設有VIP房集合,咖啡奶茶ABC茶餐自付。
(2) 有專人帶往大鐵倉搵女,包夜五舊水。

(3) 搵到女後系餐廳自行溝通,例如鬥地主,睇電視,上網玩QQ,食茶餐等,(亦可先行取房,先搞一野)。
(4) 七點開飯,有呢度出名嘅姜蔥屈鯉魚,老火湯,燃手小菜等。
(5) 八點上X匯酒店K場,會開總統套房,有4張大枱可坐40人,開房先送一打酒,買一打送一打,最低消費內可叫三打,即共有七打酒,(經理話會送多兩打) ,(人多參加會加多幾打),過後如有人加酒,想再飲者圍內夾錢,不飲者唔關事,可繼續唱歌嘻戲。(不包特飲、食品,如飲食自付),不飲酒者本人請飲汽水,請早揚聲。
(6) 當晚住宿X匯酒店,房間全新裝修。

(7)第二朝可約埋早茶午飯(自付),到時再算,亦可自行早走。

費用:
每人收費350人仔(HK400),費用包括兩人晚餐(你同條女) ,如果當晚超過15人以上,就應該有12打酒飲,當晚酒店房間一晚(設施全部新裝修) 。

注意事項:
可PM本人,留香港大陸號碼姓名,並注明不方便聯絡的時間,人一到餐廳即收錢。
本行程並不歡迎二五仔、記者等等,並不准許攝影(在酒店房內除外),如經發現,會被請離場,錢銀沒收,嚴重者會有(二打六)
打手處理!

報左名唔黎,會將你納入黑名單,再系網上插到你暈!

報名如下:

1      copyboy
2      真巴司
3      水怪怪
4      苦主brother
5      dic101
6      win50000
7      YOCK
8      長空無名
9      fffatguy
10    CokeDuo
11    BILLCPLAU
12    IQBOY
13    Terence
14    kids
15    whwhfun
16    Mc.Dog
17    akinkin

14-6-2008 共17位團員出席。

PS: 今次自已入倉,唔駛人帶!
PS:全晚高潮就系圍嘔,失踪大賽,有獎品。
PS:同經理講左,酒店房間唔駛比按金,話優惠我地。

又係無我份..................:') :') :')

引用:
原帖由 盤古 於 2008-6-9 08:37 PM 發表
又係無我份..................:') :') :')
點解,你唔放週六?

350蚊得7打,12條仔每人得7支,熱身都未夠:smile_27: :smile_27:

我當D女一滴都唔飲:smile_34:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:39 PM 發表

點解,你唔放週六?
唔係,係星期日有人𥄫住啫!如果甩到身前日都同D師兄上咗沙灣啦!:')

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-6-9 08:42 PM 發表
350蚊得7打,12個人每人得7支,熱身都未夠:smile_27: :smile_27:
包食包住仲想點,唔夠咪再加,432蚊1打送1打。
有D人唔飲得,至左去搞野,咁咪你飲多D囉!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:45 PM 發表

SORRY,睇漏左有酒店房一間:smile_13:

我次次睇POST都淨係6睇下有幾多酒飲:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:45 PM 發表

有D人唔飲得,至左去搞野,咁咪你飲多D囉!
飲酒俾錢無問題。

最怕係D團友唔飲得,我又貪玩追住女黎劈。

劈到條條女上到房攬住個大口仔就唔好啦:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:21 PM 發表
收到好多網友PM,想問X倫大鐵倉位置,咁不如與眾同樂。
由本人親自帶隊,至在分享美人與美酒,並不含商業元素,只限12人。
星期六當天,自行上CP,如不知點去,可Call本人同往,深圳火車站售票處等,時間為三點。
...
果然一講即開團:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2008-6-9 08:51 PM 發表

飲酒俾錢無問題。

最怕係D團友唔飲得,我又貪玩追住女黎劈。

劈到條條女上到房攬住個大口仔就唔好啦:smile_30:
咁實有D唔飲得,我就試過有D人飲茶 ,我都唔系好飲得!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆