上一頁下一頁
發新話題

[米高@完滿結束@相集]5月31日星期六晚咀咀~風花雪月淫K團 O團費含司華力腸 (II)

收藏  |  訂閱
797  10.0k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 09:31 AM 發表

Re - Adk237 & CokeDuo :
月中小弟生日 希望可以一齊玩啦^^"
昨夜行雷閃電,下很大的雨
剛好有條老野响度淋雨,我借了我的傘給他
今早一早他在我家樓下把傘還給我
原來他是神仙,他問我要榮華富貴,還是升官發財
我話什么都不要:smile_39:
只要月中生日的小弟:smile_15: 身體健康、鞭鞭有力

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 11:53 AM 發表

昨夜行雷閃電,下很大的雨
剛好有條老野响度淋雨,我借了我的傘給他
今早一早他在我家樓下把傘還給我
原來他是神仙,他問我要榮華富貴,還是升官發財
我話什么都不要:smile_39:
只要月中生日的小弟:smil ...
你又係生日
今個月 真係好多人生日

早晨呀....米高:smile_15:
睇黎非常好玩:smile_04:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-6-2 12:01 PM 發表
早晨呀....米高:smile_15:
睇黎非常好玩:smile_04:
午安:smile_15:
前晚 好玩

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 11:52 AM 發表

我都計唔到你出左幾多Q:smile_19:
Q1七樓:雙人房,塔塔米,鬥咗幾鋪光猪地主,
跟住個fd條女叫腩到湯猪甘
牛仔吧: 機師5354話 六宝寶飯淨係食咸蛋
Q2:皇后女女屋企,環境窄窄地,執完抽褲鬆人
Q3:桑拿,條女係都要執,唔知樣,唔知名,34B
Re:最憎番大6

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 11:56 AM 發表

你又係生日
今個月 真係好多人生日
我唔係!我話你啊:')

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 12:06 PM 發表

Q1七樓:雙人房,塔塔米,鬥咗幾鋪光猪地主,
跟住個fd條女叫腩到湯猪甘
牛仔吧: 機師5354話齋 六宝寶飯淨係食咸蛋
Q2:皇后女女屋企,環境窄窄地,執完抽褲鬆人
Q3:桑拿,條女 ...
皇后K女?:smile_41:
聽講而家既K女比以前正左好多喎

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 12:07 PM 發表

我唔係!我話你啊:')
:smile_30: 多謝

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-6-2 12:09 PM 發表

皇后K女?:smile_41:
聽講而家既K女比以前正左好多喎
有制服開V胸祺袍,有禮貌,有招呼,玩得,猜得
保安仲得:索野就唔駛加錢,我攞罐八寶粥就要加服務費
Re:最憎番大6,尤其是三沙一水

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-6-2 12:15 PM 發表

保安仲得:索野就唔駛加錢,我攞罐八寶粥就要加服務費
Re:最憎番大6,尤其是三沙一水
3-5-8?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆