上一頁下一頁
發新話題

[米高@已成團@相集又加相]5月31日星期六晚回歸咀咀~風花雪月仁K Party

收藏  |  訂閱
810  13.0k

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-22 05:17 PM 發表

心郁郁添...我未去過沙咀的
我明白的 每個人都有第一次
咁你咪當比隻豬我囉

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-22 05:19 PM 發表

我明白的 每個人都有第一次
咁你咪當比隻豬我囉
好衰ka你
你地有幾多人去?max幾多ka?

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-22 05:21 PM 發表

好衰ka你
你地有幾多人去?max幾多ka?
今次我都未知幾多人啵 始終係下個星期六
不過你可以睇相既 最多試過二十人Party囉

我開團有口碑架
你可以放心

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-22 05:25 PM 發表

我開團有口碑架
你可以放心
我信你...我識左你好耐了...不過我做得cd-rom太多又唔多留言姐...
因為我想轉埸玩...又冇人帶...所以都想join你
廿人??計埋囡囡咪成40個係房:smile_27:

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-22 05:17 PM 發表

心郁郁添...我未去過沙咀的
沙咀話:唔怕你精唔怕你呆,只怕你唔來

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-22 05:25 PM 發表

我開團有口碑架
你可以放心
老地方响邊樹:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-22 05:31 PM 發表

沙咀話:唔怕你精唔怕你呆,只怕你唔來
原來你都去...好想見你

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-22 05:30 PM 發表

我信你...我識左你好耐了...不過我做得cd-rom太多又唔多留言姐...
因為我想轉埸玩...又冇人帶...所以都想join你
廿人??計埋囡囡咪成40個係房:smile_27:
係呀 不過都係上年既事喇..........
只成回憶 :smile_30:
你有興趣你PM我留及留電話啦 OK?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-22 05:32 PM 發表

老地方响邊樹:smile_30:  
你黎你咪知囉:smile_13:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-22 05:36 PM 發表

係呀 不過都係上年既事喇..........
只成回憶 :smile_30:
你有興趣你PM我留及留電話啦 OK?  
我今年23...唔會係你地平均年齡之下-.-?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆