上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.4k

唉~~睇黎~
我唔去一定俾人鬧死咁~
咁....我只好....:smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 04:56 PM 發表
7月5日.......魔術師生日party   我都唔知沖唔沖關好tim :smile_13:             :smile_30:
我生日真係唔想冷清清喎~

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:00 PM 發表

果然有專心上課...唔錯唔錯... :smile_40:
係啵~我叫左魔術師記得帶啤啵

佢話報仇咁話WOR:smile_45:  你又點睇

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 05:03 PM 發表
唉~~睇黎~
我唔去一定俾人鬧死咁~
沖呀沖...快搶攻... :smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 05:03 PM 發表
唉~~睇黎~
我唔去一定俾人鬧死咁~
梗係衝啦....你唔係話報仇既咩:smile_45:

等你:smile_34:  小心輸返轉頭

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 05:04 PM 發表

我生日真係唔想冷清清喎~
我講笑者...實出席...:smile_34:

引用:
唉~~睇黎~
我唔去一定俾人鬧死咁~
你唔去~旦旦~同肥恆實會咀咒你架~:smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 05:04 PM 發表

係啵~我叫左魔術師記得帶啤啵

佢話報仇咁話WOR:smile_45:  你又點睇
見我既地主攻力就知..冇問題喇 :smile_34:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 05:06 PM 發表

你唔去~旦旦~同肥恆實會咀咒你架~:smile_30:
我唔會咀咒咁衰既..唔去咪唔去囉...有咩所謂~~
算喇算喇...唔去喇...留係屋企訓下教算... ( :smile_30: 依招應該work..)

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 05:05 PM 發表

梗係衝啦....你唔係話報仇既咩:smile_45:

等你:smile_34:  小心輸返轉頭
第二日要返工~
就算玩都要就住就住~
想同你地拚命都唔得~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆