上一頁下一頁
發新話題

11日/12日星期五/星期六、ROX或火花 LUBBING 單身夜狂歡派對

收藏  |  訂閱
498  13.3k

回覆 #92 HK.MAN 的帖子

你有幾大師,個場岩唔岩玩,我年紀唔少:smile_30: :smile_30:

正呀,不過唔得閒去!!!!!!!

今晚改去FACE呀:smile_38:如果拿唔到台再去優皮士:smile_22:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-3-7 01:06 PM 發表
今晚改去FACE呀:smile_38:
點解轉左 face:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Godliked 於 2008-3-7 02:52 AM 發表
push I go on Sat . Can you PM me and tell me your phone NO.?
I call you to confirm
妳仲唔夠分呀:smile_38:要50分才可以PM呀

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 01:09 PM 發表

點解轉左 face:smile_41: :smile_41:
成日玩一個地方:smile_38:我朋友話想轉下地方玩啊:smile_44:下星期我地仲要轉地方玩啊:smile_30:

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-3-7 01:13 PM 發表

成日玩一個地方:smile_38:我朋友話想轉下地方玩啊:smile_44:下星期我地仲要轉地方玩啊:smile_30:
唔夠你玩啦 成個深圳玩哂:smile_30:

引用:
原帖由 神秘村村長 於 2008-3-7 01:14 PM 發表

唔夠你玩啦 成個深圳玩哂:smile_30:
呢排妳幾時見我有開團呀:smile_13:我宜家都系玩星期五同星期六呀

引用:
原帖由 apple0812 於 2008-3-7 01:18 PM 發表

呢排妳幾時見我有開團呀:smile_13:我宜家都系玩星期五同星期六呀
同我一樣 整係玩星期六:smile_38:

推野先.....我想問張想係唔係COCO黎既呢.....我估冇睇錯:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆