上一頁下一頁
發新話題

0419 party後賽果 + 0705魔術師生日再戰party*~CP DISCO介字勁舞團~*看#1

收藏  |  訂閱
750  10.4k

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-18 05:12 PM 發表

我都好似隱約見到喎~
你又幻覺lo~:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:13 PM 發表

幻覺...一開場一rd已經飲4杯.....之後重有其他野加餸...真係功力少d都去左睇示範單位 :smile_27:
CLOSE SKIN啦

喝個小小野 就又怕痕又怕痛:smile_45:

點出來玩架:smile_42:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:14 PM 發表

其實係咁撩你沖...(但係我唔去:smile_30
旦旦你唔去:smile_39:  我詛咒成年溝豬排:smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:13 PM 發表

幻覺...一開場一rd已經飲4杯.....之後重有其他野加餸...真係功力少d都去左睇示範單位 :smile_27:
你而加d功力~ok~架喇~邊有野難到你呀~:smile_38:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 05:14 PM 發表

CLOSE SKIN啦

喝個小小野 就又怕痕又怕痛:smile_45:

點出來玩架:smile_42:
唔知邊個成日話自己唔飲酒呢... :smile_44:  五十步笑一百步 :smile_45:  記住係1rd 4杯...下次睇你表演...再加餸..

無聊推下先~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 05:15 PM 發表

旦旦你唔去:smile_39:  我詛咒成年溝豬排:smile_30:
我都收山...重點溝豬排....
尋晚就真係比豬排溝喇... :smile_27:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-4-18 05:19 PM 發表

唔知邊個成日話自己唔飲酒呢... :smile_44:  五十步笑一百步 :smile_45:  記住係1rd 4杯...下次睇你表演...再加餸..
我出左名唔飲酒架啦~~

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-18 05:18 PM 發表

你而加d功力~ok~架喇~邊有野難到你呀~:smile_38:
係依排玩返..d功力先有返少少ja...
不過都未到你1/3  :smile_30:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-18 05:21 PM 發表

我出左名唔飲酒架啦~~
唔飲酒..點出黎玩呀 :smile_38:                :smile_30:學你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆